RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan ikke konkurrere mot RBK

Sist oppdatert:
Vålerenga innrømmer at de ikke kan ta opp konkurransen med Rosenborg i kampen om Martin Andresen. - Dette er bare noe vi må leve med, sukker Lars Bohinen.

Stabæks prislapp på rundt ti millioner kroner er i meste laget for Vålerenga. Klubben har rett og slett ikke råd.

- Det blir for mye penger for oss. Prisen på Andresen kommer helt sikkert til å bli 10 millioner, og det har vi ikke råd til. Dessverre kan vi ikke konkurrere med Rosenborg når det gjelder denne prislappen, sukker Vålerengas assistenttrener Lars Bohinen.

Overrasket
Den tidligere landslagsspilleren ble svært overrasket da TV 2 Nettavisen torsdag opplyste om at Martin Andresen var i Trondheim for samtaler med RBK-direktør Rune Bratseth.

- Hva, er han det? Det visste jeg ikke. Men dette er bare en realitet vi må leve med. Vi må hente spillere fra en annen hylle, sier en skuffet Bohinen.

- Selv med eksterne investorer blir det vanskelig for oss å ta opp kampen. Vi kan ikke gå å spørre dem om 10 millioner kroner, fortsetter han.

Jobber med andre spillere
Lars Bohinen beroliger imidlertid VIF-fansen med at klubben fremdeles er på spillerjakt - og at Steffen Iversen fremdeles ikke har takket nei til en ny sesong på Ullevaal.

- Vi jobber med flere attraktive spillere, uten at jeg kan nevne navn. Og når det gjelder Steffen Iversen, har han fremdeles ikke sagt noe om han forlater oss eller ei, påpeker Lars Bohinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere