RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan overraske alle

Foto: Getty Images
Arsenals nye spisstjerne vil repetere fjorårets gullsesong.

Det har vært travlere overgangssommer enn på lenge for Arsenal.

Samtidig som Robin van Persie har gjort det han kan for å lage uro, har det også kommet spillere inn portene på Emirates Stadium.

En av disse er Olivier Giroud. Spissen - og kanskje van Persies erstatter - var sist sesong en del av et Montpellier-lag som overrasket et helt fotballeuropa da de vant den franske ligaen.

Etter å ha møtt sine nye lagkamerater og fått følt litt på fotballivet i England, mener Giroud å kunne gjenkjenne noe av det samme som i tiden i Montpellier.

- Akkurat som i Montpellier, var det ingen som trodde vi kunne bli mestere. På samme måte som Manchester-lagene er favoritter her, var Paris St. Germain store favoritter i Frankrike. Men til slutt var det likevel vi som vant, sier Giroud til Arsenals hjemmeside.

- Ingen forventet noe av oss i Frankrike, og derfor var det så vakkert når vi vant. Det er det samme her i Arsenal, men jeg har virkelig troen på at vi kan få til noe stort her, sier han videre.

Og også bookmakerne virker samstemte når det gjelder Arsenals gullsjanser. Du får nemlig opp i mot 15 ganger innsatsen tilbake, hvis du tror at laget far nord-London vinner kommende sesongs Premier League.

Arsenal åpner serien når de tar i mot Sunderland på Emirates Stadium den 18. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere