RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan vinne resten

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
RBK-trener Jan Jönsson tror også at Rosenborg må gjøre det for å ha en sjanse på seriegullet.

VÅLERENGA - ROSENBORG 1-0:

ULLEVÅL (Nettavisen): Rosenborg hadde nok av målsjanser, men hverken Rade Prica, John Chibiuke eller Markus Henriksen klarte å omsette de i scoring.

I en runde der alle de øvrige topplagene tapte poeng, var dette muligheten trønderne hadde til å ta innpå teten. Men de sviktet.

- Ikke umulig
- Jeg er fornøyd med prestasjonen vår i dag, med unntak av sjansemissene og det vi gjorde på overtiden. Vi har vært gode på slutten av kamper i det siste, men i dag ble vi for utålmodige og ga bort tullete frispark, sier Jönsson til Nettavisen.

Konsekvensen av tapet er at RBK må prestere over evne de siste syv kampene av årets sesong. I alle fall hvis målet er seriegull.

- Vi kan ikke snuble mer nå, nei. Kanskje må vi vinne alle de siste kampene. Og det er ikke umulig, for vi presterer bra i kampene for tiden, sier Jönsson.

Ingen trøtthetstegn
Jönsson måtte bytte ut backen Mikael Lustig ved pause fordi svensken slet med feber. Lustig var også tydelig under pari, ble lett rundet av VIFs Dawda Leigh ved et par anledninger og var også mannen som tapte duellen med André Muri på scoringen.

- Vi tok en sjanse med Lustig i dag, og kanskje var det en feilvurdering. Men sånn er det noen ganger, sier Jönsson.

Likevel ser ikke RBK-treneren tegn til at mannskapet er slitne, til tross for mange kamper den siste tiden.

- Tvert om synes jeg vi presterer bedre og bedre. I dag manglet vi scoringen, ellers var vi gode. Men vi gir oss ikke, vi gleder oss til sesongavslutningen.

RBK er ti poeng bak Molde, med én kamp mindre spilt. Rosenborg kan maks på 60 poeng. Molde har nå 49.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere