Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kommer aldri til å vinne igjen

- Klubben er fornøyd med fjerdeplasser, sier Arsenal-legende.

Det har vært en tøff uke for Arsenal-fansen etter at laget deres gikk på et sjokktap i ligacupen mot League-2-laget Bradford City.

Etter tapet har det blant annet blitt spekulert i om Arsenes Wengers tid i klubben går mot slutten.

Nå har også tidligere Arsenal-spiller og manager, George Graham, gitt sin dom over klubbens prestasjoner den siste tiden.

- Fornøyd med fjerdeplass
Graham som vant tre titler med klubben som manager og spiller tror hans gamle klubb aldri kommer til å løfte Premier League-trofeet igjen.

- Om jeg liker det eller ikke, klubben er ganske fornøyd med å komme på fjerdeplass. De har gjort det de siste 15 eller 16 årene, og det virker å være målet, sier Graham til The Sun.

- Vi må være ærlige og si at Arsenal ikke er seriøse kandidater til å vinne Premier League, så jeg tror de er ganske fornøyd med å komme på fjerdeplass, forteller Graham.

- Satser ikke
Den tidligere Arsenal-manageren mener det satses for dårlig.

- Jeg tror Arsenal aldri kommer til å klare og konkurrere med Manchester City, Chelsea eller Manchester United. Jeg trodde Arsenal skulle klare å ta opp kampen med United siden de ikke bruker like mye penger som de to andre lagene. Men Arsenal klarer heller ikke ta opp kampen mot United.

- Når var det sist Arsenal satte ny overgangsrekord? Jeg tror det var i 1938, sier Graham.

- Manchester United virker å kjøpe spillere 25-30 millioner pund i tillegg til å blande de med egne talenter. Arsenal gjør ikke det, sier Graham.

Ikke vunnet siden 2005
Graham spilte på Arsenal-laget som vant «the Double» i 1971, og han tok to seriegull som manager for klubben i 1989 og 91.

Arsenal har ikke vunnet et trofee siden de slo Manchester United i FA-cupfinalen i 2005.

Klubben ligger foreløpig på en sjuendeplass i Premier League denne sesongen, og er allerede 15 poeng bak serieleder Manchester United.

Arsenal spiller borte mot Reading i neste seriekamp, mandag 17. desember.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget