*Nettavisen* Sport.

- Vi kommer til å bli testet til det ytterste

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær vender tilbake til Manchester lørdag.

Cardiff-manageren vet det blir en tøff test mot Citys stjernemannskap.

Det er ingen enkel oppgave som venter Solskjærs mannskap lørdag. Manchester City står med full pott på hjemmebane etter ti kamper.

Nordmannen frykter likevel ikke motstanderen.

- Vi gleder oss til utfordringen som venter. Du blir testet til ditt ytterste. City er blitt et topplag, og vi konsentrerer oss om hvor vi kan såre dem. Du må reise dit med et positivt tankesett, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Peter Whittingham håper Cardiff kan overraske, men er forberedt på en vanskelig kamp.

- Manageren har jobbet med kampplanen hele uken. Vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave, men det er slike kamper vi spiller for. Vi ser virkelig fram til denne kampen, sa midtbanespilleren.

Jakter etterlengtet seier
40-åringen skal forsøke å få Cardiff tilbake på rett spor. Laget har spilt fem kamper uten seier i Premier League. Siste trepoenger kom da West Bromwich ble slått 1-0 14. desember i fjor.

For en uke siden ble det 0-2-tap hjemme mot West Ham i Solskjærs første kamp som manager i Premier League.

- Vi føler at vi ikke fikk som fortjent sist helg, spesielt etter prestasjonen vår i annen omgang. Guttene kan ta med seg det positive fra den annenomgangen til lørdagens kamp. Det er en mulighet for oss til å skaffe oss et navn, mente Solskjær.

Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli er begge aktuelle for Cardiff-troppen. Eikrem debuterte mot West Ham sist lørdag, mens Dæhli skrev under for waliserne samme dag.

Topp 10
Cardiff sliter under nedrykksstreken, men Solskjær har ambisjoner om at den nyopprykkede klubben skal etablere seg på øverste halvdel av tabellen i Premier League.

- Eieren (Vincent Tan) er en vinner. Han er villig til å få klubben opp mot topp ti-posisjonene. Det er en sjanse for oss. Vi vil bli en topp ti-klubb. Da må vi dra til slike steder (Manchester) og få med oss noe, sa Solskjær ifølge TV 2.

Cardiff tok en overraskende 3-2-seier over City da lagene møttes i august i fjor. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.