RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kranglet med hverandre, ikke med Moyes

SNAKKER UT: Nemanja Vidic sier Manchester United-spillerne kranglet mye denne sesongen.
SNAKKER UT: Nemanja Vidic sier Manchester United-spillerne kranglet mye denne sesongen. Foto: Glyn Kirk (AFP / NTB scanpix)
Nemanja Vidic letter litt på sløret.

Tidligere denne måneden spilte Nemanja Vidic sin siste kamp for Manchester United. Stopperen reier nå til Italia for å friste lykken i Serie A med Inter.

Det ble en tøff sistesesong på Old Trafford for serberen og lagkameratene hans. Klubben endte langt nede på tabellen og det var mye intern uro.

David Moyes fikk blant annet sparken mot slutten av sesongen. Det ble stadig vekk meldt om spilleropprør i media, men Vidic mener det ikke er riktig.

- Vi kranglet med hverandre, ikke med Moyes. Vi kranglet mye mer med hverandre enn det jeg har opplevd tidligere. Det gikk ikke bra og folk ville vise at de brydde seg. Vi er fortsatt venner, men kranglet for å bli bedre, sier han.

Vidic innrømmer likevel overfor Daily Mail at Moyes ikke helt passet inn.

- Han var ingen dårlig manager. Men spillerne er langt mer komfortable med en annen type fotball. Ryan Giggs hadde de samme ideene som sir Alex Ferguson. Det var den samme tilnærmingen. Spillerne var vant til det.

- Moyes prøvde så godt han kunne, han var profesjonell. Han ga alt i jobben og gjorde alt for å få suksess, men det gikk ikke. Det er trist at det skulle ende slik, det synes vi alle, sier mannen som spilte åtte sesonger i klubben.

Når det gjelder Ryan Giggs så ledet han klubben som midlertidig manager ut den nylig avsluttende sesongen. Det er imidlertid ventet at Louis van Gaal vil overta United neste sesong. Giggs kan få tilbud om en plass i trenerstaben.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere