*Nettavisen* Sport.

- Vi kunne vært i begravelse i dag

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Men mandag ble Carl-Erik Torp operert ved Haukeland Universitetssykehus.

BRANN - VÅLERENGA 1-4:

BERGEN (Nettavisen): Søndag for litt over en uke siden fikk Carl-Erik Torp hjertestans i kampen mot Sogndal.

Lørdag ble det klart at midtbanespilleren må operere inn en hjertestarter. Operasjonen ble gjennomført mandag, og var vellykket.

- Nå er jeg en maskin, skriver Torp på Twitter.

- Litt øm og sliten er jeg jo, men jeg føler meg fin og er glad for å ha det unnagjort, utdyper han overfor Branns nettsider.

Torp er trolig likevel ferdig som fotballspiller.

Brannledelsen ønsker nå å tilby Torp videre engasjement i klubben.

- Carl-Erik kan være trygg
- Vi skal støtte Carl-Erik gjennom den tiden han nå går i møte. Han skal få all tid til å bli helt rehabilitert, sier Roald Bruun-Hanssen til Nettavisen.

Brann-lederen legger ikke skjul på at Torp er ønsket med videre i klubben.

- Når Carl-Erik er helt rehabilitert, ønsker vi å sette oss ned med ham for å se på hva han kan bidra med i klubben, forteller Bruun-Hanssen.

- Jeg vil ikke spekulere i hva han kan bidra med, for det må Carl-Erik få lov til å være med å bestemme, poengterer brannlederen.

Midtbaneterrieren, som kom til Brann før sesongen, har en høy stjerne i klubben, og er veldig godt likt av alle i og rundt Brann.

Bruun-Hanssen er sikker på at Torp har mye å bidra med, om han takker ja til et tilbud fra Brann.

- Carl-Erik kan være helt trygg. Vi skal legge til rette for en ny karriere for ham. Han er en utrolig flott gutt og det er et stort pluss for Brann om han vil være med videre, understreker Bruun-Hanssen overfor Nettavisen.

Brann-lederen forteller at Torp har krav på ulike forsikringssummer, og dermed ikke trenger å bekymre seg for det økonomiske.

Preget
Bruun-Hanssen forteller at hele klubben har vært preget etter hendelsen i Sogndal.

- Dette er en helt ny situasjon for oss. En helt spesiell sak. Vi har aldri opplevd noe lignende, sier brannlederen, som understreker at klubben må se fremover.

Det er trener Rune Skarsfjord enig i.

- Vi er nødt til å komme oss videre, sier nordlendingen til Nettavisen.

Også han ønsker Torp med videre i en rolle i klubben.

- Spillerne har det bra
Brann gikk på et sviende tap mot Vålerenga søndag kveld. Skarsfjord forteller at spillerne hadde fokus på kampen.

- Klart det har lagt som et bakteppe, men ingen av oss fjorten som var involvert i kampen, kan si at det skal ha påvirket oss. Vi har hatt fokus på kampen, forteller Skarsfjord.

Carl-Erik Torp sendte en videohilsen til brannsupporterne før kampen mot Vålerenga. Verken spillerne eller branntreneren visste noe om det.

- Det er ikke noe tvil om at den siste uken har vært spesiell. Spillerne har det bra, men de har vært usikker. Det startet med at vi sikret oss en plass i cupfinalen, også skjedde dette i Sogndal. Vi priser oss lykkelige for at Torp kommer på bena igjen. Vi kunne vært i begravelse i dag, sier Skarsfjord, og understreker alvoret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.