RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må forsterke laget

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Harry Redknapp tapte for første gang som QPR-manager mot Newcastle.

NEWCASTLE - QUEENS PARK RANGERS 1-0:

Harry Redknapp gikk på sitt første tap som QPR-manager da laget hans tapte 1-0 mot Newcastle lørdag ettermiddag.

Nå forteller Redknapp at han vil forsterke laget sitt så fort overgangsvinduet åpner.

- Vi vil forsøke å forsterke laget slik at vi i hvert fall har en sjanse, sier Redknapp til BBC etter lørdagens 1-0-tap.

- Vi trenger en eller to spillere inn, slik at vi får flere alternativer som Newcastle hadde i dag. De kunne sette innpå to angripere slik at de fikk forbedret seg. Det kunne ikke vi, forklarer Redknapp.

Skuffende sesong
Både Newcastle og Queens Park Rangers har skuffet så langt i årets sesong. Newcastle overrasket alle i fjor da de lenge var med i kampen om en topp-fire-plassering, men før lørdagens Premier League-kamp mot QPR lå Alan Pardews menn på en skuffende 15.-plass.

QPR har heller ikke hatt mye å juble for denne sesongen, men laget fra London fikk en liten opptur da de tok sesongens første seier hjemme mot Fulham forrige helg. QPR har heller ikke tapt med Harry Redknapp som manager, men den tidligere Tottenham-manageren kan heller ikke skryte av mer enn den ene seieren på sine fire første kamper.

Ingen målsjanser
Det var ingenting som tydet på at det skulle bli noen ny trepoenger til noen av lagene på Saint James' Park etter den første omgangen lørdag. Etter 45 minutter var det nemlig fortsatt ikke registrert en eneste målsjanse.

Det startet heller ikke veldig lovende etter hvilen, men det var hjemmelaget som skulle få kampens først sjanse da Papiss Cissé headet ballen over mål fra åtte meters hold etter innlegg fra Jonás Gutiérrez.

Ameobi ble matchvinner
Hjemmelaget fortsatte å presse gjestene fra hovedstaden utover omgangen, og etter 81 minutter fikk de endelig hull på byllen.

Shola Ameobi fikk ballen av lagkamerat Sylvain Marveaux før han dro av en spiller og satte ballen ved lengste stolpe.

- Det var fantastisk å score vinnermålet. Jeg har trent på sånne avslutninger og i dag fikk jeg lønn for strevet, sier Ameobi til BBC etter kampen.

Gjestene klarte aldri å svare, og dermed ble det 1-0 til Newcastle etter en kjedelig fotballkamp på Saint James' Park.

Lørdagens tap ble Harry Redknapps første som QPR-manager. London-laget ligger fortsatt nest sist i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere