*Nettavisen* Sport.

- Vi må ikke se for mye på tabellen

Foto: Tommy Ellingsen / SCANPIX

Det kan være lurt av Viking-spillerne å følge Åge Hareides råd.

16.05.11 21:14

VIKING - ODD 1-1: Tidligere denne uka hengte stavangerlagets egen fans opp et banner hvor spillerne ble oppfordret til å blø for drakta.

I hjemmekampen mot Viking, som Åge Hareides disipler skulle bruke til å klatre vekk fra nedrykksplass, skapte Viking sjanse etter sjanse. Det er i det minste et langt skritt i riktig retning.

Problemet var at ingen klarte å utnytte dem. Ikke før Valon Berisha med en frekk lobb fra skrått hold satte inn 1-1 ti minutter før slutt.

Nest sist
Perlen til Berisha holdt til ett poeng. Viking ligger fremdeles nest sist. Nå med seks poeng. Bare ett mer enn tabelljumbo Sogndal, som vant borte mot Stabæk.

- Det er ergelig. Men vi må ikke se for mye på tabellsituasjonen nå i mai. Vi må reise oss, og ta det derfra, sier Åge Hareide til TV 2.

Viking savner fjorårets toppscorer Patrik Ingelsten, forklarer den tidligere landslagstreneren. Så langt har Viking bare scoret fire mål.

- Vi har et problem med å score mål. Vår eneste bakromsspiss er 16 år gammel, sier Hareide.

Trampeklapp
Bengt Sæternes, Indridi Sigurdsson og Birkir Bjarnason var blant dem som misbrukte sjanser for Viking i 16.-maikampen.

Viljen til å jobbe for laget var imidlertid tilfredsstillende nok for fansen, som ga Viking trampeklapp da dommeren blåste av kampen.

Evigunge Frode Johnsen scoret for øvrig Odd Grenlands mål. Skienslaget har åtte poeng og ligger på ellevteplass etter sju serierunder.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.