RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må matche Barca og Real på transfers

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det sier Roy Hodgson. Liverpools nye eiere derimot er mest optatt av å ikke svekke laget.

Liverpool har endelig fått nye eiere på plass og både fansen og manager Roy Hodgson håper nå de nye amerikanerne vil vise økonomiske muskler og styrke stallen i januars overgangsvindu.

Merseyside-klubben har ikke hatt noen god høst, og rykter rundt klubbens stjernespillere Fernando Torres og José Manuel Reina har florert i den kulørte engelske pressen de siste dagene.

- Skal ikke svekke laget
Fredag uttalte eier John W. Henry seg til klubbens offisielle nettside angående innkjøpsplanene og de beryktede stjernene.

- Vi har lest en rekke oppslag om våre intensjoner i januar, og tar det hele med et smil. Men denne type spekulasjoner er vel uunngåelig, sier amerikaneren som eier Anfield-klubben.

- Som alle vet, så er vi nye når det kommer til engelsk fotball. Men vi er ikke nye når det kommer til sport. Vi vurderer de mulighetene vi har, og disse mulighetene, samt det å få kvalitet for pengene kommer til å styre transferaktiviteten i januar og i framtiden. Vårt mål har hele tiden vært å gjøre Liverpool i stand til å kjempe om trofeer igjen, forteller Henry til liverpoolfc.tv.

Når det gjelder de mange spekulasjonene rundt Torres og Reina har den nye eieren et helt klart budskap å komme med.

- Artikler om at stjernespillerne våre ønsker seg bort er ødeleggende og uønsket, men vi innser også at slike spekulasjoner er vanlig i England. Vi ønsker å bygge videre på det laget som allerede er i Liverpool, og kan forsikre supporterne om at vi ikke vil la laget bli svakere i framtiden, forteller han.

- Kommer til å kjøpe
Liverpools manager, Roy Hodgson, var imidlertid ikke fult så nøktern da han uttalte seg om det kommende transfervinduet.

- Om vi ønsker kvalitetsspillere, må vi være forberedt på å betale den rette prisen. Eierne vet det. Vi må forsikre oss om at vi får en spiller verdt 200 millioner, om vi skal bruke 200 millioner.

- Vi ønsker å konkurrere om spillere på samme nivå som Barcelona, Real Madrid og Inter. Det ville være fint om vi kunne handle på det nivået, sier Hodgson til Liverpools hjemmeside.

Den tidligere Halmstad-treneren kan også forsikre alle om at Liverpool kommer til å styrke stallen når transfervinduet åpner.

- Jeg, som alle andre managere, vet at det er skummelt å handle i januar. Det kan ødelegge harmonien i laget. Men når det er sagt, så er jeg sikker på at vi kommer til å signere spillere i januar, sier Liverpool-manager Hodgson om planene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her! .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere