*Nettavisen* Sport.

- Vi må tåle å tape

Foto: SCANPIX

Skuffelsen etter tapet mot Brann har fremdeles ikke lagt seg helt på «Brakka».

27.09.12 12:18

Oslo (ANB): Når Rosenborg gjester Brann blir det ofte 90 minneverdige minutter. Søndagens kamp var intet unntak, og denne gangen var det 17 år gamle Bård Finne som stjal overskriftene med sine to scoringer mot slutten av kampen.

- Tungt å svelge
RBK-trener Jan Jönsson erkjenner at han bare så vidt har kommet over skuffelsen, og det med god grunn. Rosenborg hadde tilsynelatende god kontroll – før Finne fant nettmaskene to ganger på kort tid.

Med kun tre tap på 35 kamper i serie, cup og europacup har ikke trønderne fått mye trening i å tape denne sesongen.

- Tapet var tungt å svelge, men vi må tåle å tape kamper også, sier Jönsson til RBK.no.

Med skuffelsen over å tape friskt i minne, har treneren derfor god tro på at laget slår tilbake når Haugesund gjester Lerkendal på fredag.

Tydelig spillestil
-Etter smellen sist, må vi bare komme oss opp på hesten igjen. Men prestasjonen mot Brann var ikke dårlig. Vi må ta med oss det positive som tross alt var i den kampen, og forsøke å gjenskape det mot Haugesund, sier Jönsson, som samtidig skryter av Haugesunds kvaliteter – til tross for tapet av Nikola Djurdjic.

- Ja, de mistet kvalitet da Djurdjic dro, men jeg synes likevel at Haugesund har vært bra. De har en tydelig spillestil og er farlige.

På grunn av skader har Tore Reginiussen, Tarik Elyounoussi og Steffen Iversen tatt det med ro de siste dagene, men ifølge klubbens nettside skal alle tre være klare til fredagens oppgjør. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.