Gå til sidens hovedinnhold

- Vi mister verdens beste trener

Chelsea-spillerne skal være i sjokk etter Jose Mourinhos avgang.

Mourinhos landsmann og Chelsea-spiller, midtstopper Ricardo Carvalho, innrømmer at nyheten slo ned som en bombe også i Chelseas spillergruppe.

- Vi er fryktelig lei oss. Vi er triste og i sjokk. For meg personlig er det heller ingen tvil - José Mourinho er verdens beste trener. Jeg kan egentlig ikke tro at vi har mistet ham. Jeg hadde aldri trodd at han ville forlate Chelsea uten å oppnå alt han ønsket. Det er første gang han har gjort noe som dette, og jeg tror det er tøft for ham. Han elsket Chelsea. Derfor kom det hele som en enorm overraskelse på oss spillere, sier Carvalho til Daily Mail.

- Han har riktignok være misfornøyd med resultatene den siste tiden, men vi jobbet alle sammen for å finne en løsning på dette, fortsetter han.

Midtbanespiller Claude Makelele er som et ekko av Carvalho.

- Det slo ned som en bombe hos meg. Jeg hadde aldri trodd at vi skulle miste ham kun to måneder inn i sesongen. Resultatene har lagt ekstra press på ham, men han virket fortsatt selvsikker. De siste skadene ødela imidlertid mye, og man kunne se uroen bli større når de dårlige resultatene fortsatte, sier franskmannen.

- Selv fikk jeg beskjeden via en tekstmelding fra en lagkamerat. Jeg kjenner ikke den nye manageren så godt, men han er en fotballmann, og jeg tror det er viktig for Chelseas fremtid. Han står foran en tøff utfordring siden han alltid vil bli sammenlignet med Mourinho, fortsetter Makelele.

Spørsmålet er hvordan spillergruppa responderer når de møter Manchester United borte i helgas toppkamp i Premier League.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger