RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Vi så ham ikke i den første kampen

Thomas Müller etterlyste Lionel Messi, men er redd han dukker opp onsdag kveld.

Thomas Müller, tomålsscorer for Bayern München fra den første semifinalekampen mot Barcelona, tror han kommer til å møte en tøffere Messi onsdag kveld.

Argentineren var bare en skygge av seg selv da tyskerne overkjørte det katalanske mesterlaget og vant 4-0 i mesterligaens første semifinale. Müller som scoret to av Bayerns mål, tror det kommer til å bli en helt annen og mye tøffere Messi tyskerne møte nå.

- I den første kampen så vi ham omtrent ikke. Det var nok til en viss grad vår fortjeneste, men han slet også med en liten skade. Men det kommer ikke til å bli slik onsdag kveld. Da er jeg redd vi kommer til å se en helt annen Messi, selv om det er noe jeg ikke ønsker meg, sier Müller før returmøtet.

- Vi er forberedt på at Messi kommer til å spille en dominerende rolle, og det er ingen tvil om at vi kommer til å få mye større problemer med å stoppe ham nå enn vi hadde i den første kampen, sier Thomas Müller.

Messi var minst like skuffet som alle de andre Barcelona-spillerne etter det sure nederlaget i München, men han har reist seg igjen. Det viste han i seriekampen mot Athletic Bilbao i helgen. Der spilte han en avgjørende rolle.

Han kom inn på stillingen 0-1 og brukte ikke lang tid på å utligne. Deretter gjorde han forarbeidet slik at Alexis Sánchez kunne score. Messi skal ha mye av æren for at det endte 2-2.

- Messi er en magiker for Barcelona. Han er en spiller som lett scorer 50 mål i løpet av en sesong. Det er klart vi må se opp for ham, slår Thomas Müller fast.

Borussia Dortmund er allerede klar for finalen på Wembley. Dit bør også Bayern München komme etter det klare ledelsen fra første kamp, hvis ikke Messi stikker kjepper i hjulene for det tyske mesterlaget da. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere