- Vi selger ikke til United

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Men Samir Nasri kan forsvinne fra Arsenal i sommer.

06.06.11 08:55

Samir Nasri og Arsenal sliter med å komme til enighet om noen ny kontrakt. Dermed vurderer londonklubben å selge franskmannen nå i sommer.

Nasris kontrakt går ut neste sommer og om partene ikke har kommet til enighet innen den tid, kan den anvendelige midtbanespilleren forsvinne gratis til en annen klubb.

Utelukker ikke United
Allerede fra og med januar kan 23-åringen starte forhandlingene med en klubb utenfor Storbritannia, om han velger å forlate Arsenal som Bosman-spiller.

Dermed vil det trolig skje ting allerede i sommer, om Nasri gjør det klart at han ønsker seg bort fra Emirates.

- Jeg vet ikke om jeg ønsker å signere en ny kontrakt med Arsenal. sier franskmannen ifølge The Sun.

En av klubbene som skal være interessert i å sikre seg Arsenal-stjernen, er Manchester United. Nasri selv utelukker ikke at det kan være en mulighet.

- Vi skal i samtaler om en ny kontrakt med Arsenal denne uken. Om jeg ønsker å signere for United i stedet? Vi får se. Først må vi få avklart om interessen er reel, sier Nasri.

Det er ventet at londonklubben vil kreve rundt 25 millioner pund for midtbanemannen, om klubben skulle velge å la ham gå allerede i sommer.

- Ikke til United
Arsenal-manager Arsène Wenger er imidlertid klinkede klar på én ting. Nasri blir ikke å finne på Old Trafford med det første.

- Det som er helt sikkert, er at vi ikke kommer til å selge ham til Manchester United, sier trenerveteranen.

Nasri kom til Arsenal fra franske Marseille tilbake i 2008, men har fortsatt til gode å vinne trofeer med londonklubben. Dette skal være grunnen til at han nå vurderer et klubbskifte.

Denne sesongen spilte franskmannen totalt 46 kamper for de røde og hvite og scoret 15 mål. Han har totalt gjort 27 mål for Arsenal på tre sesonger.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.