*Nettavisen* Sport.

- Vi skal gjøre betydelige kjøp

Foto: REUTERS/Scanpix

Tom Hicks lover dessuten at Steven Gerrard og Fernando Torres blir.

Den skuffende sesongen til Liverpool er blitt etterfulgt av den ene nyhetsartikkelen etter den andre om hvor dårlig økonomisk stilt Liverpool er.

Den ene halvparten av klubbens amerikanske eierduo, Tom Hicks, avviser imidlertid at Liverpool blir nødt til å selge kaptein Steven Gerrard eller stjernespissen Fernando Torres.

- Betydelig budsjett
- Vi har ingen intensjon om å selge noen av våre toppspillere. Vi har et betydelig overgangsbudsjett på plass, sier Hicks til Sky Sports.

- Det er så mye feilinformasjon ute om pengebruken til spillerkjøp. Den har mer enn doblet seg under eierskapet til George og meg de siste tre årene, legger han til.

I fjor sommer ble Xabi Alonso solgt til Real Madrid, noe som svekket laget betraktelig. Denne sommeren skal Liverpool styrkes, ikke svekkes, lover Hicks.

- Vi skal gjøre betydelige investeringer denne sommeren, men det handler om å finne de rette spillerne, poengterer Hicks.

- Selges i 2010
Onsdag gikk den tidligere eieren av Liverpool, David Moores, ut med en bønn til amerikanerne om at de må selge klubben til eiere som har mer å bidra med.

Overfor Sky Sports forteller Tom Hicks at han forventer at et salg vil finne sted før 2010 er omme.

- Vi skal selge klubben, men det handler om å selge til den rette gruppen, til den rette prisen, til det rette øyeblikket og på den rette måten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.