*Nettavisen* Sport.

- Vi skal ha mye penger for Dæhli

USIKKER FRAMTID: Cardiff vil ikke slippe Mats Møller Dæhli på billigsalg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Cardiff-sjefen snakket om nordmannens framtid.

07.11.14 11:49

Torsdag ble det kjent at Mats Møller Dæhli og hans agent Jim Solbakken er misfornøyd med situasjonen i Championship-klubben Cardiff.

De skal ha møtt Cardiff-ledelsen til et krisemøte.

Etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken, har den norske landslagsspilleren slitt med spilletid i den walisiske klubben og kan nå være på vei bort.

- Stor sum
Cardiff-manager Russell Slade sier at nordmannen trolig ikke blir solgt i januar, og at Cardiff ikke ønsker å slippe Dæhli på billigsalg.

- Jeg har møtt med agenten hans, men det betyr ikke så mye. Jeg har møtt en rekke agenter den siste tiden. Jeg har ikke planer om å selge Dæhli, akkurat nå. Skal han selges, vil det bli en stor overgangssum, sier Slade.

Det var på en pressekonferanse fredag at manageren uttalte seg om den norske profilen, ifølge lokalavisen Wales Online.

- Mats er ikke så fornøyd, som han kunne vært, fordi han ikke får spille. Nå må vi får ham hundre prosent klar og så ta det derfra, sier Slade.

Klikk på bildet for å forstørre.

VIL HA MYE PENGER: Cardiff-manager Russell Slade. Foto: Nick Potts (PA / NTB scanpix)

Skadeplaget
Han avslører at Dæhli har slitt med skade.

- Mats har slitt med en skade som har gitt ham noen problemer. Det er snakk om en hofteskade. Det blir ikke borte med det første, I tillegg har Ravel Morrison være bedre enn ham. Som alle andre spillere, må Dæhli kjempe om en plass på laget. Han har kvikke føtter og kan finne rom, og selv om han er kortvokst, er ikke det noen ulempe for ham, forteller Cardiffs nye manager.

- Det er ingen grunn til at han ikke skal takle det fysiske. Det er mulig at Mats blir leid ut eller solgt, men han kan også ende opp med å bli her i to år til.

Slade snakket også om Magnus Wolff Eikrem, som også har spilt lite.

- Vi får se hva vi får til i januar. Vi har vært åpne med ham og det er en sjanse for at han blir solgt eller lånt ut, forteller Slade.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.