*Nettavisen* Sport.

- Vi skal kjempe til døden

Foto: Ap/Scanpix

Iker Casillas maner til kamp mot Barcelona.

25.01.12 09:39

Real Madrid har et særdeles vanskelig utgangspunkt for å ta seg videre til semifinalen i Copa del Rey etter å ha tapt 1-2 for Barcelona i det første møtet.

José Mourinhos menn tok ledelsen ved Cristiano Ronaldo, men scoringer av Carles Puyol og Eric Abidal snudde oppgjøret til katalanernes fordel.

Til tross for det håpløse utgangspunktet, har ikke Real-målvakt Iker Casillas gitt opp drømmen om å ta seg videre på bekostning av erkerivalen.

- Vi reiser til Barcelona og tenker kun på å komme oss videre til neste runde i Copa del Rey. Spillerne som velges av treneren vil kjempe til døden for å vinne kampen, uavhengig av hva de heter, sier Casillas ifølge Real Madrids hjemmeside.

30-åringen har tro på at Real Madrid kan overraske mange dersom spillerne legger ned den innsatsen som kreves for å vinne på mektige Camp Nou.

- Alle spillere ønsker å spille disse kampene. Real Madrid vil legge ned en stor innsats. Vi må bare få fram vinnermentaliteten og tro vi kan snu det, selv om det ble vanskelig i den første kampen, sier han videre.

Spanjolen ønsker å gi fansen en etterlengtet gave ved å senke erkerivalen på deres egen hjemmebane.

- Vi tror at kampen blir fantastisk. Vi vil at fansen skal være stolt av Real Madrid, og vi vil at de skal vite at vi drar til Barcelona med troen på at vi kan gå til semifinalen.

Avspark i kampen mellom Barcelona og Real Madrid er 22.00 onsdag og kan følges i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.