RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal slåss om gullet

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
Med Daniel Nannskog tilbake åpnet Stabæk sesongens målkonto.

STABÆK - FREDRIKSTAD 3-2:

LA MANGA (Nettavisen): To kamper på rad uten scoringer, men i den tredje kom målskredet. Snaut fire minutter tok det før Mikkel Diskerud fant veien til nettmaskene, deretter fulgte Espen Hoff og Inge André Olsen opp. Noe slapt forsvarsspill sørget for at Fredrikstad ble stående med to i målprotokollen, men Daniel Nannskog liker likevel det han så i sin første Stabæk-kamp for sesongen.

Tross salget av spissmakker Veigar Páll Gunnarsson og Alanzinho – og hullene etterlatt av Mike Kjølø, Bjørnar Holmvik og Niklas Sandberg – mener han Bærums-laget fortsatt er gode nok for gull.

- Vi skal slåss og gullet også i år. Vi har fått forsikringer fra ledelsen om at nye spillere er på vei inn, og stammen i laget er allerede på plass.

Enig i Stabæk-salgene
Mange har hevet øyenbrynene over at Espen Hoff er den eneste forsterkningen Stabæk har hentet inn. Nannskog mener likevel man gjorde rett i å selge både Gunnarsson og Alanzinho da budene lå på bordet.

- På sikt er det det. Selvfølgelig vil vi tape på det nå i begynnelsen, men samtidig blir det også lettere å få inn nye spillere, når man ser at klubben gir spillerne muligheten til å gå til større klubber når mulighetene oppstår.

Mellomfornøyd Jönsson
Jan Jönsson, som kommer til å være borte fra La Manga-oppholdet de neste dagene av familiære årsaker, leter fortsatt etter forsterkninger, men var bra fornøyd med hva Stabæk-laget hans presterte i dag.

- Vi merker at Daniel er tilbake, og presterer bra fremover.

- Bakover svikter vi litt i dag, men det er likevel en grei gjennomføring fra vår side. Spesielt vil jeg fremheve unggutten Mikkel Diskerud, som gjorde sine saker godt på en uvant posisjon.

Misfornøyd Grönhagen
I Fredrikstad klagde man over at man ikke holdt kampen ut mot Nordsjælland på fredag, og det samme problemet gjentok seg mot Stabæk.

- Vi scorer to fine mål, men slipper inn for enkle mål bakover.

- Jeg er spesielt misfornøyd med at vi ikke tar løpene hjemover, og selv om vi er i en tøff sesongoppkjøring nå, så vil vi være slitne i Tippeligaen også. Vi har trimmet stallen mye, og det er helt klart behov for to-tre forsterkningerm sier FFK-sjefen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere