Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi slet både defensivt og offensivt

Foto: Erlend Aas / Scanpix
Sist oppdatert:
Sør-Korea lekte seg til tider mot Norge i landslagets siste kamp i King's Cup.

NORGE - SØR-KOREA 0-3:

BANGKOK/OSLO (Nettavisen): Norge gikk på et solid tap i sin siste kamp i King's Cup mot Sør-Koreas OL-landslag.

Med seier i lørdagens kamp ville Norge gå til topps i turneringen, men det skulle vise seg å bli for vanskelig for et slitent norsk lag.

- Det var mye trøtte bein, og vi slet både defensivt og offensivt, sa Drillo på pressekonferansen etter kampen.

- Vi spiller ikke veldig mye dårligere i dag enn hva vi gjorde mot Thailand, men vi møtte ett bedre lag og vi blir straffet klarere når vi gjør feil på egen halvdel, sa landslagssjefen.

For Sør-Korea vant lørdagens oppgjør fortjent og allerede etter ni minutter hadde kampens første store sjanse da de traff stolpen.

Minutter senere var det Norge som var farlig frempå da Mostafa Abdellaoue kom seg fri i sekstenmeteren til Sør-Korea, men dessverre for Norge gikk skuddet rett på keeper.

Billig straffe
I stedet var det Sør-Korea som fortsatte å presse, og 17 minutter ut i kampen pekte dommeren på straffemerket etter at Tore Reginiussen ifølge dommeren dyttet en motspiller under et hjørnespark til Sør-Korea.

Straffen virket billig, men det hindret ikke Kim Bo Kyeung å sette inn kampens første scoring, da han plasserte ballen sikkert til side for Espen Bugge Pettersen.

Etter scoringen var det Sør-Korea som fortsatte å imponere, og kun minutter senere dobblet de ledelsen da Kim Hyun Sung fikk ballen på femmeteren å satte inn 2-0 for koreanerne.

Norge slet
Norge slet i store deler av første omgang med å skape sjanser mot et ballsikkert koreansk lag.

Like før pause var riktignok «Mos» igjen nære å redusere for Norge, da Markus Henriksen la et godt innlegg til Vålerenga-spissen som dessverre kom litt for sent inn i boksen.

Dermed måtte Norge gå til pause med to baklengsmål.

Sør-Korea imponerte
Etter pausen jaget Norge redusering. Tarik Elyounoussi som kanskje har vært Norges beste spiller under turneringen i Thailand fikk omgangens første store mulighet etter 58 minutter. Fredrikstad-spilleren fikk ballen like utenfor sekstenmeteren, men satte ballen like til side for mål.

I stedet var det Sør-Korea som igjen skulle score, og for en måte de gjorde det på. Seo Jung Jin fikk ballen på kanten, og på herlig vis tok han med seg ballen mot Norges mål og skrudde ballen til side for Bugge Pettersen.

Også Egil «Drillo» Olsen lot seg imponere av Sør-Koreas tredje scoring.

- Tredje målet er en praktfull scoring og de hadde en del veldig flotte angrep Sør-Korea, så de vinner turneringen fortjent, fortalte Drillo på pressekonferansen.

Utover omgangen virket Sør-Korea å ha full kontroll, og Norge slet som i første omgang med å skape de store sjansene.

Dermed ble det 3-0 til Sør Koreas OL-landslag mot Norge, som på ingen måte imponerte i Bangkok lørdag.

Drillo fornøyd
Sør-Korea står igjen som vinneren av King's Cup, en turnering den norske landslagssjefen er ganske fornøyd med.

- Totalt sett er vi ganske fornøyde. Masse læring, masse ungdommer som fikk prøve seg, så jeg tror utbytte har vært veldig stort, sier Drillo.

Slik stilte Norge mot Sør-Korea:
Espen Bugge Pettersen, Espen Ruud, Vegard Forren, Tore Reginiussen, Vegar Eggen Hedenstad, Markus Henriksen, Magnus Lekven, Ruben Yttergård Jenssen, Tarik Elyounoussi, Valon Berisha, Mostafa Abdellaoue.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!