RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi spiller for Henke

Foto: Javier Soriano/AFP
Det svenske landslaget gjør sitt beste for å støtte Henrik Larsson etter brorens tragiske dødsfall.

Like før avspark i lørdagens landslagskamp mellom Sverige og Danmark døde Henrik Larssons bror.

Nyheten, som ble offentliggjort etter Sveriges tap mot Danmark, satte en støkk i hele landslagsapparatet. Landslagets tanker er hos Henke, som har forlatt landslagstroppen for å kunne være med familien.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Spiller for Henke og tre poeng
- Henke forlater naturligvis troppen. Vi er blitt enige om det nå, at vi skal spille for Henke på onsdag. Det tror jeg at han vil sette pris på. Men først og fremst må vi sørge for å ta tre poeng, så vi er tilbake i løpet, sier landslagstrener Lars Lagerbäck til Aftonbladet.

Svenskene, som nå bare har fem poeng på seks kamper, må vinne de resterende kampene for å ha en sjanse til å avansere til VM i Sør-Afrika.

- Vi legger Danmark bak oss og har nå fullt fokus på Malta-kampen, sier Lagerbäck.

Lagerbäck presiserte også at Sverige nå satser på andreplassen ettersom nåværende toer Ungarn og treer Portugal skal møtes to ganger.

Døde av overdose?
Sporten.dk skriver at Henkes bror har i flere år vært innblandet i stoffmisbruk. Slikt omtales normalt ikke i svensk presse og har heller ikke blitt omtalt denne gang, og det danske nettstedet skriver at man derfor ikke har fått tak i noen som vil bekrefte disse spekulasjonene offentlig.

Det er imidlertid klart at politiet i Helsingborg mottok et nødanrop lørdag formiddag. Kort tid etterpå ble Henrik Larssons bror funnet død av ambulanse og politifolk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere