*Nettavisen* Sport.

- Vi spiller ikke dårlig

Foto: Getty Images/All Over Press

Men det spørs om det utsagnet beroliger Blackburn-fansen.

26.11.11 20:29

STOKE - BLACKBURN 3-1:

Det var to lag på jakt etter en etterlengtet seier som møttes på Britannia Stadium lørdag formiddag.

Stoke sto med fire strake tap, mens Blackburn kun hadde én seier på tolv kamper før oppgjøret. Og det var Stoke som snudde sin dårlige trend.

I en kamp som var sterkt preget av duellspill og dødballer, var det hjemmelaget som trakk det lengste strået, etter mål av Rory Delap, Glenn Whelan og Peter Crouch.

- Spilte ikke dårlig
Seieren var ikke ufortjent. Kampen var nokså jevnspilt, men Stoke hadde ballen mest og kom til de beste sjansene. Bortelaget skapte derimot omtrent ingenting.

Blackburn ligger dermed fortsatt på nest sisteplass med sju poeng. Det kan begynne å se stygt ut for Blackburn med tanke på nedrykk, og kritikken mot manager Steve Kean, som nylig skrev under en ny kontrakt for øvrig, blir nok ikke mindre etter denne kampen.

- Jeg synes ikke vi spilte så dårlig i dag, sier Kean etter kampen, ifølge BBC.

- Vi skapte sjanser og vi er skuffet over ikke å ha utnyttet dem. Jeg så på statistikken, og vi hadde 15 skudd mot mål, forklarer han videre, uten at det nødvendigvis beroliger Blackburn-fansen - som ikke har lagt skjul på sin misnøye med manageren.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images/All Over Press

Fortjent
Stoke tok ledelsen midtveis i førsteomgang da Rory Delap headet ballen i mål etter et frispark fra Jermaine Pennant. Stoke hadde hatt et lite overtak fram til scoringen, slik at ledelsen var fortjent.

At scoringen kom på en dødball, var ingen overraskelse. Åtte av Stokes elleve siste Premier League-mål har kommet på faste situasjoner.

Ledelsen holdt seg til pause, i en omgang uten det helt store innholdet.

I annenomgang var Blackburn bedre med i begynnelsen, men da Glenn Whelan la på til 2-0 etter 58 minutter, gikk luften ut av bortelaget.

I det 73. minutt fastsatte Peter Crouch sluttresultatet alene med keeper, etter at en lang ball gikk over hele Blackburn-forsvaret.

Ruben Rochina reduserte for Blackburn med et godt skudd med fem minutter igjen å spille, men til liten nytte.

Stoke tok dermed en etterlengtet seier, og ligger nå på en 10. plass.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images/All Over Press

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.