RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi tenker ikke på revansje

Sist oppdatert:
Lørdag spiller Rosenborg mot Vålerenga for første gang siden 1-4-nederlaget på Lerkendal. - Men vi tenker overhodet ikke på dette som et revansjeoppgjør, sier RBK-trener Per Joar Hansen.

- Kampen på Lerkendal var bare en vanlig kamp der Vålerenga var et bedre lag enn oss. Vi i Rosenborg bruker ikke energi på å tenke på kampen på lørdag som et revansjeoppgjør eller en hatkamp, understreker Per Joar Hansen overfor TV 2 Nettavisen.

Kanskje ikke så rart. For trønderne fikk oppreisning og vel så det da de snøt Vålerenga for seriegullet i aller siste minutt av årets Tippeliga.

Champions League i bakhodet
- Vi er opptatt av å få til vårt eget spill, så får vi ta oppsummeringen i ettertid, sier Hansen, som nok tenker mer på neste ukes Champions League-oppgjør mot Panathinaikos, enn lørdagens Royal League-dyst på Ullevaal.

- Begge kampene er viktige for oss, men det er ingen hemmelighet at vi rangerer Champions League som viktigere enn Royal League. Når det er sagt, går vi selvsagt inn for å vinne på Ullevaal. Det gjør vi jo hver gang vi spiller, understreker den ferske hovedtreneren på Lerkendal.

Skadetrøbbel
Trønderne sliter med skader, og må klare seg uten flere av profilene i lørdagens oppgjør. Trioen Vidar Riseth, Ørjan Berg og Christer Basma er langtidsskadet, mens Jan Gunnar Solli, Frode Johnsen og Robbie Russel sliter med mindre skader.

- Når det gjelder Jan Gunnar, er han usikker til VIF-kampen. Han har fått kjenning med lyskeskaden som plaget ham i vår, og klarer ikke å dra helt ut når han løper. Det er også usikkert om Robbie blir klar. Han sliter med kneet, og vi må ta en avgjørelse i løpet av morgendagen.

Per Joar Hansen er mer optimistisk med tanke på å få Frode Johnsen klar til innsats i Royal League-kampen i Oslo.

- Han har fortsatt litt vondt i kneet, men vi regner med å få ham spilleklar, sier RBK-treneren, som fra før har tre av veteranene på skadelisten.

- Christer trener igjen når vi drar til Gran Kanaria 20. januar. Der regner vi med å ha Ørjan tilbake i aksjon også, mens Vidar nok ikke er tilbake i trening før i mars.

- Men vi har en god stall, og er ikke avhengig av enkeltspillere, legger Hansen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere