RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Vi trenger et mirakel

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson innrømmer at Manchester United trenger et mirakel nå om de skal klare å kapre ligagullet.

United klarte bare 0-0 hjemme mot tabelljumbo Sunderland fredag kveld, i en kamp der det ikke skortet på sjanser, men snarere uttelling. Og det kunne Sunderland – og Chelsea – takke Sunderlands keeper Kelvin Davis for. Han var den berømte levende veggen, og tok alt som kom hans vei.

Med United-seier fredag kveld kunne avstanden opp til Chelsea bare ha vært fire poeng. Nå er den isteden seks. Og Chelsea har en kamp mindre spilt.

Ferguson syntes det var hans egne spilleres feil for at det ikke ble tre poeng fredag.

- Rooney og Ronaldo hadde kanskje sine verste kamper for sesongen. Vi vet at de kommer til å bli fantastiske spillere. I kveld var de bare ikke helt i slag. Vi stolte på dem, og de har vært toneangivende i alt vi har klart de siste ni kampene, sa skotten til SkySports etter kampen.

Nå håper han på at et mirakel skal komme, men realistisk sett innrømmer han at ligatittelen med all sannsynlighet vil bli værende i Vest-London.

- Chelsea har fortsatt tre vanskelige bortekamper igjen, og vi har ennå ikke vært på Stamford Bridge heller. Vi er fortsatt et veldig godt lag, og vi spilte ikke dårlig i kveld, men vi trengte litt mer erfaring og litt mer trøkk, så hadde vi vunnet, oppsummerte den mektige United-bossen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere