RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi trenger ikke forsterkninger

Sist oppdatert:
Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth avviser at trønderne trenger forsterkninger for å fremdeles kunne kjempe om gullet i Tippeligaen denne sesongen.

Rosenborg valgte å ikke forsterke stallen foran denne sesongen i Tippeligaen. Og selv om Rune Bratseth har både Magne Hoset, Brede Hangeland og stjerneskuddet Morten Gamst Pedersen på ønskelisten, avviser han at Rosenborg trenger umiddelbare forsterkninger til Lerkendal.

- Vi visste før sesongen at vi har den beste stallen i Norge. Det har vi fremdeles. Vi trenger ikke nye spillere, slår Rune Bratseth fast overfor TV 2-sporten.

- Men jeg vet slike spørsmål alltid vil komme etter tap, fortsetter han.

Rosenborg ble rundspilt på Alfheim mandag kveld, og tapte til slutt 1-4. TV 2s fotballekspert Ivar Hoff mener at Rosenborg trenger et generasjonsskifte som Rune Bratseth må gjøre noe med.

- Skjer det ikke noe radikalt, er dette starten på nedturen for Rosenborg, sa Hoff til TV 2 Nettavisen tirsdag formiddag.

Mener du Rosenborg bør styrke laget? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere