RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LYKTES IKKE: Mario Balotteli var blant Italia-spillerne som ksuffet aller mest da laget tapte 0-1 for Uruguay.
LYKTES IKKE: Mario Balotteli var blant Italia-spillerne som ksuffet aller mest da laget tapte 0-1 for Uruguay. (imago / All Over Press)

- Vi trenger skikkelige menn, ikke Panini-klistremerker

Sist oppdatert:
Lagkompis slakter Mario Balotellis innsats.

Mens treneren tok hatten og gikk av sporenstreks etter tirsdagens forsmedelige VM-exit, valgte enkelte av Italias spillere å skylde på hverandre for at det gikk helt galt mot Uruguay.

Spesielt Mario Balotelli fikk gjennomgå. Den omstridte spissen startet VM-sluttspillet med å senke England i første gruppespillkamp, men har ellers hatt en tarvelig turnering.

Roma-stjernen Daniele De Rossi måtte stå over skjebnekampen med en leggskade, men hadde sine formeninger om en viss Milan-spiss, som bidro med omtrent like lite.

- Vi må glemme dette kjapt. Eller forresten, jeg tar tilbake det. Vi må huske hva som gikk galt og starte på nytt som ordentlige menn.

- Vi trenger skikelige menn, ikke Panini-klistremerker. De er ubrukelige på landslaget, påpekte De Rossi ifølge svensk TV 4

Utsagnet hadde dårlig skjult adresse til Balotelli. Før VM-starten delte urokråka et bilde på soiale medier, der Italia-sidene i det populære klistremerkealbumet fra Panini var fylt opp med kun merkebilder av ham selv.

Landslagssjef Cesare Prandelli var ikke sen med å ta ansvar for Italias VM-fiasko. Han trakk seg fra jobben omtrent umiddelbart etter at de asurblå var slått ut.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SAMSTEMT: Daniele De Rossi (til venstre) og trener Cesare Prandelli var enige om at enkelte ikke holdt mål da Italia ble slått ut av VM. Her trøster duoen veterankeeper Gianluigi Buffon, som gjorde en god kamp.


- Dette var prosjektet mitt og det viste seg å ikke være et vinnende prosjekt. Derfor tar jeg ansvar og leverer inn en avskjedssøknad, sa Prandelli.

Prandelli forlenget kontrakten med Italias fotballforbund med to år så seint som i mars.

Mario Balotellis bleke innsats mot Uruguay gikk heller ikke upåaktet hen hos treneren. På pressekonferansen etter tirsdagens tap nevnte Prandelli uttaket av Balotelli blant grunnene til at han valgte å trekke seg.

- At jeg tok ut ham på laget, var min feil, sa den nå avgåtte treneren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere