- Vi var dårlige på alle måter i dag

Stabæk-treneren slakter eget lag etter stortap mot Start.

04.07.15 23:01

START - STABÆK 4-1:

Stabæk troppet opp på Sør Arena som tabelltoer i Tippeligaen, og med håp om å ta seg opp i like mange poenmg som Rosenborg øverst på tabellen.

Den oppgaven greide gjestene fra Bærum på ingen måte å gjennomføre etter ventet standard.

Start kunne juble for hel 4-1 og en komfortabel seier foran hjemmefansen. Mål av Matthias Vilhjalmsson og Espen Hoff før pause la et godt grunnlag.

Kristoffer Ajer gjorde det hele verre for Stabæk med to fulltreffere etter sidebyttet, det siste etter en brøler av Mande Sayouba bakerst hos gjestene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

MAKRELLFOTBALL: Start og tomålsscorer Kristoffer Ajer lekte seg til tre poeng mot gulljagende Stabæk. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Stabæks redusering kom ved landslagsspiss Adama Diomande, men bare minutter senere fikk Ajer sitt andre for dagen etter Sayoubas tabbe.

- Vi var dårlige på alle måter i dag, konstaterte Stabæk-trener Bob Bradley i et intervju med C More etter kampslutt.

- Det har fungert godt for oss så langt i sesongen. I dag spilte vi vår dårligste kamp for sesongen, fortsate amerikaneren.

For stortalentet Ajer ble det en ny god kamp som en offensiv trussel fra sin hengende spissrolle. 17-åringen står nå med sju mål i Tippeligaen denne sesongen.

- Jeg forstår det egentlig ikke helt selv, det jeg driver med nå. Jeg har scoret sju mål og det er utrolig morsomt, kommenterte Ajer etter Starts overbevisende seier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.