RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi var helt elendige

TAPTE: Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig tapte 3-1 borte mot Schalke 04.
TAPTE: Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig tapte 3-1 borte mot Schalke 04. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det spøker for Bundesliga-eksistensen til Omar Elabdellaoui og Håvard Nielsen.

SCHALKE 04 - BRAUNSCHWEIG 3-1:

Eintracht Braunschweig har hatt en tøff sesong i Bundesligaen etter opprykket foran sesongen.

Laget har slitt i bunnen stort sett hele sesongen, og med ti seriekamper igjen ser det mørkt ut med tanke på bundesligafremtiden for klubben med to nordmenn i stallen, Omar Elabdellaoui og Håvard Nielsen.

Lørdag tapte laget 3-1 borte mot Schalke, og ifølge Elabdellaoui var tapet fullt fortjent.

Elendige
- Vi var helt elendige frem til det sto 2-0, skal jeg være ærlig, forteller Elabdellaoui til Nettavisen etter kampen.

Leon Goretzka sendte hjemmelaget i føringen etter 17 minutter, mens Klaas-Jan Huntelaar doblet ledelsen for vertene etter 65 minutter.

Benjamin Kessel reduserte for Braunschweig etter 81 minutter, men på overtid satte Adam Szalai spikeren i kista med 3-1-scoringen.

Den norske landslagsbacken startet kampen på benken, men ble byttet inn i starten av andre omgang.

- Laget vårt skapte ingen sjanser, vi bare løp mellom. De var klart best og herjet med oss, fortsetter Elabdellaoui.

- Vi hadde en god periode i andre omgang, da vi reduserte. Da klarte vi å holde ballen i laget, men ellers var det bare Schalke.

Godt innhopp
Nordmannen var sentral på reduseringsmålet til Braunschweig, og hadde muligheten til å utligne for gjestene, men det ville seg ikke helt for unggutten.

- Jeg hadde et veldig godt innhopp, og er fornøyd med hva jeg fikk vist i dag. Men selvfølgelig betyr det ikke alt for mye når man taper, fortsetter han.

- Jeg startet på benken i dag fordi jeg akkurat har kommet tilbake fra skade, men jeg kom inn i dag og hadde målgivende, og jeg holdt på å score utlikningsmålet, forteller han.

Han forteller at det var meget laber stemning i garderoben etter kampen. Selv Braunschweig-trener Torsten Lieberknecht var nedbrutt etter kampen.

- Det var stille i garderoben. Veldig stille! Lieberknecht sa ikke så mye etter kampen. Stillhet var det som... Det var ikke mye som ble sagt, forteller han.

Spøker for Bundesliga-eksistensen
Etter lørdagens bortetap gjenstår det ti serierunder for de norske spillerne, og de har muligheten til å slå tilbake allerede førstkommende tirsdag, hjemme mot Mainz.

Elabdellaoui erkjenner at det ser mørkt ut med tanke på bundesligafremtiden for hans klubb.

- Man må alltid ha trua, men det blir vanskeligere og vanskeligere når man ikke vinner kamper. Spesielt når lagene rundt deg på tabellen vinner. Vi må ta tre poeng, og ikke uavgjort fremover, avslutter Elabdellaoui.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere