RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi var overlegne igjen

Foto: Dani Pozo (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Og det mener Xavi er en seier for fotballen.

Barcelona banket Real Madrid 2-0 på Santiago Bernabeu i den første semifinalekampen i Champions League, og sikret seg med det et nærmest bombesikkert utgangspunkt før returen hjemme på Nou Camp.

Onsdagens batalje går på ingen måte inn i historiebøkene som noe festfyrverkeri, men Barcelona-stjernen Xavi mener likevel det var en seier for fotballen at Barcelona vant.

Han er svært kritisk til måten Real Madrid spiller fotball på.

- De håper bare at motstanderen skal gjøre feil. Det holdt for dem i cupfinalen, men det holdt ikke i dag, sier Xavi til Marca, ifølge Sky Sports .

- Vi gjorde en god kamp og fikk resultatet vi fortjente. Vi var overlegne igjen. Dette er en seier for fotballen, fastslår Xavi.

Han er ikke den første – og blir neppe den siste – som kommer med kritikk mot Jose Mourinhos taktiske disposisjoner.

Etter onsdagens kamp, innrømmet til og med Cristiano Ronaldo at han ikke er komfortabel med sitt eget lags defensive utgangspunkt.

Onsdag kveld var han ensom spiss, og Real Madrid skapte nesten ingenting da de måtte vinne for å holde liv i finaledrømmen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere