- Vi vet ikke hvor alvorlig det er

Foto: Felipe Trueba (EPA)

Cesc Fabregas pådro seg skade - er usikker til mesterligamatchen.

06.03.10 21:27

ARSENAL - BURNLEY 3-1:

Midtbanestrategen Francesc Fabregas sørget for et aldri så lite skår i gleden for Arsenal, da laget slo Burnley 3-1 på Emirates Stadium på lørdag.

En drøy halvtime ut i kampen sendte spanjolen laget opp i 1-0-ledelse over de nedrykkstruede motstanderne, men bare fem minutter senere måtte Fabregas forlate banen med en skade.

Nå skal skaden undersøkes, og Fabregas kan risikere å miste returoppgjøret i Champions League mot Porto førstkommende tirsdag.

- Vi vet ikke hvor alvorlig skaden er ennå. Vi får se i morgen og på mandag. Vi kommer til å bli tvunget til å ta en sen avgjørelse om han kan spille på tirsdag, sier Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge nyhetsbyrået AP.

I kampen mot Burnley pådro Fabregas seg en smell i låret, det samme låret som gjorde at spanjolen ble satt ut av spill i tre uker etter kampen mot Aston Villa 27. desember i fjor.

Søndag skal spilleren gjennomgå legeundersøkelser, som vil gi svar på hvor lenge Fabregas må holde seg borte fra fotballbanen.

Arsenal tapte 2-1 for Porto i det første møtet i åttedelsfinalen i Champions League, og trenger derfor en seier på Emirates Stadium på tirsdag for å sikre kvartfinalespill.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.