RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi vil ikke ha deg her

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Rafa Benitez fikk ingen varm velkomst på Stamford Bridge.

CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-0:

Rafael Benítez ledet Chelsea til 0-0 hjemme mot Manchester City i sin første kamp som manager for klubben, men fikk ingen varm velkomst på Stamford Bridge.

Motstanden var tøff nok i seg selv da serieleder City var på besøk, men også Chelseas supportere vendte seg mot manageren.

- Vi vil ikke ha deg her, sang store deler av tilskuerne på Stamford Bridge, som fulgte opp med flere hyllester til sparkede Roberto Di Matteo.

Positiv Benitez
Selv var Benitez mest opptatt av det som skjedde ute på gressmatta.

- Det er positivt å se at laget jobber så hardt sammen, men likevel er jeg ikke 100 prosent fornøyd. Vi må bli bedre i angrep og flinkere med ballen i laget, sier Benitez ifølge BBC.

Arbeidet som ble lagt ned defensivt var imidlertid noe Benitez var godt fornøyd med.

- Det positivet er at vi var bedre i forsvar samtidig som backene våre var høye da vi angrep. Det er ikke lett å rangere dette, men jeg tror det var en sjuer.

Har ikke glemt
Bakgrunnen for misnøyen blant fansen er blant annet en uttalelse han skal ha kommet med tilbake i 2007, da han var manager for Liverpool.

- Vi trenger ikke å gi flagg til supporterne våre - våre supportere er alltid der med hjertene sine, og det er alt vi trenger. Det er lidenskapen til fansen som hjelper til med å vinne kamper - ikke flaggene, skal Benitez ha uttalt og siktet til Chelsea.

Dette sitatet har siden prydet veggen ved Liverpools treningsanlegg Melwood.

Benitez selv hevder han aldri har uttalt dette, men det lettet ikke på misnøyen hos fansen.

Flere supportere hadde med seg skilt der de viste sin støtte til Roberto Di Matteo, og det motsatte til Rafael Benítez.

Store sjanser
Selve kampen ble ingen stor scoringsfest mellom to av tittelkandidatene i Premier League. Nerve var det imidlertid hele veien inn.

Den største City-sjansen var det Sergio Agüero som fikk, men argentineren, som avgjorde Premier League forrige sesong, headet ballen rett på Petr Cech da muligheten bød seg rett før pause.

Etter hvilen var Fernando Torres nær ved å bli matchvinner for hjemmelaget, men skuddet med venstrefoten fra femten meter gikk like over tverrliggeren.

Nettmaskene var det imidlertid ingen som fant veien til.

Det betyr at Manchester City fremdeles er ubeseiret i Premier League og at byrivalen United fortsatt topper tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere