RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi vil vokse videre

(Foto: Lise Åserud / Scanpix)
Sist oppdatert:
BEOGRAD (TV 2 Nettavisen): Åge Hareides menn slurvet og slurvet, men vant igjen. - Dette laget vil vokse videre, sier John Carew. Les alt om kampen og si din mening.

SERBIA – NORGE 0-1: Med samme spill mot Italia i VM-kvalifiseringen vil det norske laget bli knust. Men det er fortsatt et stykke dit. Og John Carew beroliger de som er bekymret over kvaliteten i det norske spillet.

- Serbia er ingen lilleputtnasjon. De har mange veldig gode spillere. Det beste er at vi er veldig klare i måten vi spiller på. Resultatene er allerede gode. Det er positivt. Og dette laget vil vokse videre ved å spille flere kamper sammen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Tror på seg selv
- Åge Hareide har skapt stor entusiasme, tro og vilje i dette laget, legger han til.

- Jeg tror også det blir bedre når spillerne i Tippeligaen kommer i gang med sesongen sin, sier landslagssjef Åge Hareide.

- Vi kan bare bli bedre, sier Claus Lundekvam.

- Var ikke sånn før
- Fokus nå er på å skape noe selv. Sånn var det ikke før, sier en fornøyd Martin Andresen.

Før onsdagens kamp hadde laget bare en liten gjennomgang av Serbia. I stedet for å se altfor mye på motstanderens svakheter, fokuserte spillerne i stedet på å spille godt på egne premisser.

- Det var vanskelig på en humpete bane, men det er veldig mye ballsikkerhet i laget nå. Og får vi luket bort noen dumme feil, så blir dette veldig bra. Det var imidlertid positivt at vi forsøkte å spille fotball selv om det var litt upresist, sier Andresen videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere