RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi ville finne verdens beste

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Derfor samarbeider Martin Andresen og Vålerenga med Raymond Verheijen.

Raymond Verheijen har ifølge TV 2 Sporten vært en del av trenerteamet i storklubber som Barcelona, Chelsea og Manchester City, samt landslagene til Nederland, Sør-Korea og Russland.

Nå hjelper han Vålerenga.

- Verhejien er en av de mest anerkjente i verden på fysisk trening innen fotballen. Etter en trøblete sesongoppkjøring i fjor, ville vi finne den beste i verden på området, og da innledet vi et samarbeid med Verheijen, sier Martin Andresen.

Sammen har de nå lagt opp en plan for hvilket intensitetsnivå spillerne skal ligge på under treningene i hele 2012. Dette innebærer enkelte veldig intensive perioder og enkelte perioder hvor spillerne rett og slett får fri. Som for eksempel den kommende uka-

- Da vi la opp vintersyklusen så anbefalte han å ta en uke fri fra feltet for de som har vært med og trent fullt i hele januar. De som hadde utvidet ferie og/eller sliter med skader fortsetter å være på Valle, forklarer Andresen overfor TV 2 Sporten.

Vålerenga har tapt for både Bærum og KFUM, samt spilt uavgjort mot Nesodden, i sesongoppkjøringen så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere