RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vieira burde fått ti kamper

Gårsdagens vennskapskamp mellom Frankrike og Sverige var alt annet enn vennlig. - Vieira burde fått ti kampers utestengelse, sier Marcus Allbäck.

Frankrike og Sverige scoret ett mål hver i gårsdagens kamp på Stade de France, men det er brutalitetene i kampen svensk presse er mest opptatt av dagen derpå.

Allerede etter en halvtime fikk Marcus Allbäck en albue over høyre øre av Patrick Vieira. Allbäck ble selv utestengt i fire kamper i Bundesligaen for å ha gitt en Schalke 04-spiller en ørefik i helgen, og har følgende å si om gårsdagens episode:

- Hvis jeg skal ha fire kamper for det, burde Vieira hatt ti kamper for den albuen, sier han til Aftonbladet.

Og det var ikke den eneste episoden. I det 74. minuttet hadde keeper Andreas Isaksson akkurat fått kontroll på sin egen retur, da Thierry Henry var frampå med knottene. I kampens siste spilleminutt tok Isaksson ned en ball i feltet da han fikk en ny smell, da bakfra.

- Jeg syntes den andre situasjonen var verst, da han kom etterpå med albuen. Den var virkelig stygg. Den første situasjonen er sånn som kan skje, sier Isaksson til Aftonbladet.

- Det var ingenting, sa Henry selv om situasjonene.

Både Isaksson og resten av det svenske laget tente på alle pluggene. Like før dommeren blåste for full tid, så det ut til å kunne utvikle seg til et masseslagsmål.

- Men vi tok hverandre i hendene etterpå, sier Isaksson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere