RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

- Viktig å komme til en annen liga

Sist oppdatert:
Tippeligaen ikke noe blivende sted for Anders Lindegaard. Mandag er det nye United-rykter.

Anders Lindegaard (26) har hatt en stor sesong i Aalesund-målet, og har denne høsten fått sin debut på det danske landslaget. Han gjorde også en meget god jobb da han kom inn fra reservebenken i fredagens EM-kvalifiseringskamp mot Portugal.

Nå vil han bort fra norsk fotball for å heve seg enda et hakk som fotballspiller.

United-interesse
- Jeg drømmer selvfølgelig om et klubbskifte til vinteren, men det er ikke noe jeg er herre over selv, sier han til dansk TV 2.

Beilere er det i hvert fall nok av. Både Manchester United, Liverpool og Tottenham skal være blant klubbene som følger ham. Det samme gjelder Bayern München.

Daily Mail skriver mandag at United-manager Sir Alex Ferguson nå skal ha blinket ut nettopp Lindegaard som keeperen han nå helst vil ha.

Kontrakt til 2012
- Det er viktig at jeg kommer til en annen liga enn den norske. Jeg har aldri lagt skjul på hva mine ambisjoner er, og hvis min utvikling skal følge ambisjonen, er det klart at et klubbskifte må på plass på et eller annet tidspunkt, sier Lindegaard.

Han er såpass ivrig på å komme seg videre at han ikke blir sittende og vente på at kontrakten går ut for å kunne håve inn en klekkelig signeringsbonus i en ny klubb. Lindegaard er under kontrakt med Aalesund til 31. desember 2012.

Det spekuleres i at prisen for Lindegaard kan ligge på 30-50 millioner. Hans tidligere klubb OB skal ha mellom 10 og 20 prosent av en eventuell overgangssum.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere