*Nettavisen* Sport.

- Vil alltid være folk som er misfornøyde

Foto: Morten Holm/Scanpix

Men John Carew føler ikke at Martin O'Neill var noen upopulær mann i Aston Villa.

10.08.10 23:04

HOTELL BRISTOL (Nettavisen): Mandag kom sjokkbeskjeden om at Aston Villa-manager Martin O'Neill trakk seg fra jobben med umiddelbar virkning. Dermed står John Carew uten sjef.

Den storvokste spissen er i Norge denne uken med landslaget, men på grunn av en kneskade kommer han ikke til å spille mot Frankrike onsdag. Seriestarten i England står også i fare.

- Det er 50/50 for at jeg rekker seriestart. Jeg får bare krysse fingrene, og vet trolig mer om dette torsdag eller fredag, sier Carew under pressetreffet med landslaget tirsdag ettermiddag.

- Synd at han drar
I engelske medier har det blitt spekulert i at O'Neills avgang i Villa skyldes uenighet i klubbens transferpolitikk, og konflikter med spillergruppen i Birmingham-klubben.

Carew har imidlertid liten tro på at dette var grunnen.

- Jeg hadde et veldig bra forhold til O'Neill, og var glad for å ham som manager. Det er synd at han har valgte å dra, men det er hans valg, sier den tidligere Vålerenga- og RBK-spissen.

- Ikke fått MMS
Ifølge den britiske tabloiden The Mirror skal Aston Villa-spillerne ha feiret nordirens avgang ved å sende hverandre såkalte «champagne-MMS'er». Dette har ikke Carew hørt noe om.

- Jeg har i alle fall ikke fått noen MMS. Dette er slike ting jeg tror vi må ta med klype salt. Men det vil selvfølgelig alltid være folk som er misfornøyde med en manager, forteller Carew.

På spørsmål fra en journalist om hvorvidt Martin O'Neill var en upopulær mann i spillergruppa svarte Carew følgende:

- Nei, ikke sånn jeg ser det.

Det er enn så lenge uklart hvem som vil overta jobben som manager i Aston Villa, men både Sven-Göran Eriksson og amerikanske Bob Bradley har allerede blitt linket til jobben. Og begge de to kandidatene har gitt uttrykk for at stillingen frister.

John Carew ønsker imidlertid ikke å spekulere i managervalget, og sier han forholder seg til kontrakten han har med klubben.

Håper på topp fire
Aston Villa ble nummer seks i Premier League forrige sesong, foran blant andre Liverpool, men bak lag som Manchester City og Tottenham. Carew sier at laget har som mål å komme blant de fire beste i år, men ser at det er et ambisiøst mål.

- De lagene vi har rundt oss på tabellen har blitt sterkere. City kjøper opp alle spillerne rundt seg, og også Tottenham har et meget sterkt fotballag, sier 30-åringen fra Lørenskog.

Villa på sin side har ikke forsterket nevneverdig i sommer, samtidig som to av klubbens stjerner - James Milner og Ashley Young - til stadighet blir linket bort fra Villa Park. Milner forsvinner trolig til Manchester City i løpet av kort tid.

Villa sesongåpner hjemme mot West Ham lørdag 14. august.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.