RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil bort fra Tottenham

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Frykter VM-plassen ryker på grunn av lite spilletid.

Nacer Chadli ønsker å forlate Tottenham for å redde sin plass i Belgias VM-tropp, hevder spillerens agent, ifølge London Evening Standard.

Chadli ble hentet til Spurs i sommer for 7 millioner pund fra Twente, men har slitt med å spille seg til en fast plass på Tottenhams startellever.

- Hans situasjon i Tottenham er ikke enkel for øyeblikket. VM nærmer seg og det er et problem, sier Chadlis agent, Daniel Evrard til London Evening Standard.

- Det er viktig for ham å spille i VM, så hvorfor ikke sende ham på lån? Vi har ikke snakket med Tottnehm ennå, men jeg vet at det er klubber som er interessert i ham. Det er mange spillere i samme situasjon som ham, så det er et marked for mange klubber, sier agenten.

Chadli har slitt med å slå til i Premier League, men er likevel en viktig spiller for det belgiske landslaget, som er spådd å nå langt i sommerens VM. 24-åringen har så langt spilt 18 landskamper for hjemlandet, men frykter altså å bli vraket om Tim Sherwood ikke gir ham mer spilletid for Spurs.

24-åringen slet riktignok med skader på starten av sesongen, noe som har gjort hans start i Tottenham vanskeligere.

Også Lewis Holtby og Etienne Capoue ryktes å være på vei bort fra Tottenham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere