*Nettavisen* Sport.

- Vil bort fra Tottenham

Foto: Getty Images

Frykter VM-plassen ryker på grunn av lite spilletid.

15.01.14 13:37

Nacer Chadli ønsker å forlate Tottenham for å redde sin plass i Belgias VM-tropp, hevder spillerens agent, ifølge London Evening Standard.

Chadli ble hentet til Spurs i sommer for 7 millioner pund fra Twente, men har slitt med å spille seg til en fast plass på Tottenhams startellever.

- Hans situasjon i Tottenham er ikke enkel for øyeblikket. VM nærmer seg og det er et problem, sier Chadlis agent, Daniel Evrard til London Evening Standard.

- Det er viktig for ham å spille i VM, så hvorfor ikke sende ham på lån? Vi har ikke snakket med Tottnehm ennå, men jeg vet at det er klubber som er interessert i ham. Det er mange spillere i samme situasjon som ham, så det er et marked for mange klubber, sier agenten.

Chadli har slitt med å slå til i Premier League, men er likevel en viktig spiller for det belgiske landslaget, som er spådd å nå langt i sommerens VM. 24-åringen har så langt spilt 18 landskamper for hjemlandet, men frykter altså å bli vraket om Tim Sherwood ikke gir ham mer spilletid for Spurs.

24-åringen slet riktignok med skader på starten av sesongen, noe som har gjort hans start i Tottenham vanskeligere.

Også Lewis Holtby og Etienne Capoue ryktes å være på vei bort fra Tottenham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.