RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil by 550 mill. for Rooney

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester City vil ha et raskt kjøp.

Wayne Rooney er på vei bort fra Manchester United. Kanskje til og med til erkerivalen Manchester City. Sistnevnte er i alle fall favoritter, og Ifølge lokalavisa Manchester Evening News kommer City allerede onsdag til å forsøke seg med et første bud.

Ifølge avisa kommer de til å by 60 millioner pund, om lag 550 millioner kroner, for spissen.

De er samtidig villig til å gi Rooney en ukelønn på over 200.000 pund.

- City alene i front
En United-kilde hevder at City er alene i førersetet i kampen om Rooney. Ifølge kilden skal ikke de andre interessentene, som Chelsea, være i nærheten av å kunne tilby spissen det samme som Uniteds lyseblå naboer. Ifølge Manchester Evening News har Citys direktører også kommet frem til at Rooneys tilgjengelighet er en mulighet som er altfor god til å si nei til.

Ifølge engelske rapporter så har kilder i Real Madrid fortalt at Rooney heller ikke er tilgjengelig. Dette fordi han allerede skal ha en muntlig avtale om å gå til nettopp City.

Da Citys administrerende direktør, Garry Cook, tirsdag ble spurt om han ønsket Fernando Torres eller Rooney, var svaret også ambisiøst.

- Begge!

City-manager Roberto Mancini ble onsdag formiddag spurt om Rooney, men han hevdet, på den offisielle pressekonferansen før lagets Europa League-kamp torsdag, at klubben ikke hadde vært i kontakt med Rooney.

- Vi har ikke hatt kontakt med Rooney. Han er en fantastisk spiller, men han er også en Manchester United-spiller. Det er ikke vårt problem. Jeg konsenterer meg heller om torsdagens kamp (mot Lech Poznan), sa Mancini ved 11-tiden norsk tid onsdag.

- Rooney er imidlertid en viktig spiller for Manchester United, og jeg tror at han kommer til å bli hos dem også videre.

Ønsket overalt
Skulle det være feil, så vil Real Madrid, Barcelona, AC Milan og Inter Milan og også Chelsea være andre mulige endestasjoner for Rooney.

Manchester City er imidlertid ikke alene om å ønske Torres.

Det skal også Manchester United være.

Les mer om det her.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere