*Nettavisen* Sport.

- Vil de fortsatt ha meg, blir jeg

Foto: Afp

José Mourinho avkrefter de mange spekulasjonene.

26.04.12 20:36

Onsdag måtte José Mourinho igjen se sitt Real Madrid ryke ut av Champions League i semifinalen. Over to kamper ble Bayern München for sterke.

Portugiseren kan i det minste trøste seg med at det denne sesongen trolig blir ligagull på ham. Real topper tabellen syv poeng foran Barcelona med fire runder igjen.

Det har imidlertid lenge blitt spekulert i framtiden til den omstridte treneren og flere medier i Spania har meldt om isfront mellom Mourinho og flere sentrale spillere.

Treneren selv har heller ikke hindret spekulasjonene med sine mange uttalelser om andre klubber, blant annet Manchester United og Chelsea i England.

- Vil fortsette
Mourinho har tidligere ledet Chelsea til to ligagull og etter at André Villas-Boas fikk sparken i vinter har det vært snakket om en retur til Stamford Bridge for portugiseren.

Manchester City har også blitt koblet til Real Madrid-sjefen, men her har treneren selv gått ut og avvist at det er sannhet i ryktene.

I etterkant av onsdagens semifinaletap gikk Mourinho også ut å forsikret de som tviler om at han ønsker å bli i Real Madrid, om klubben fortsatt trenger hans tjenester.

- Jeg vil fortsette om klubben mener jeg fortsatt tilfører laget noe, og spillerne er enig i dette. Jeg vet at både klubben og spillerne har troen på meg, sier han på en pressekonferanse.

- Det jeg tenker på er å vinne med disse gutta. Vi vant cupen i fjor og det var viktig. Vinner vi ligaen i år blir det viktig også. To semifinaler i Champions League er ikke så ille det heller.

- Det er fortjent
49-åringen mener at det å vinne La Liga er nok til å kalle 2011/2012-sesongen for vellykket.

- Vi trenger seks poeng og det er fire kamper igjen. Vi leder og det er fortjent. Om vi vinner ligaen så har dette vært en god sesong for Real Madrid, sier portugiseren.

Mourinho kunne også fortelle at han var stolt over det laget viste mot Bayern München på Santiago Bernabéu onsdag kveld.

- Det gjorde vondt, fordi gutta jobbet så hardt. Spillerne kan dra hjem, kysse sine koner og barn, og holde hodet høyt hevet, sier Mourinho som søndag møter Sevilla i La Liga.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag