RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil gi Hazard kontrakt verdt 500 millioner

STORE PENGER: Eden Hazard kan bli belønnet med ny kontrakt.
STORE PENGER: Eden Hazard kan bli belønnet med ny kontrakt. Foto: Stephen Pond (PA / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kan bli Chelseas best betalte spiller.

Eden Hazard har vært en stor suksess i Chelsea siden han kom til londonklubben fra franske Lille. Sist sesong var han toppscorer for de blå.

Nå ønsker Chelsea å belønne belgieren og forlenge kontrakten til spilleren.

Med det kommer også en lønnsøkning og ifølge flere engelske aviser, blant andre Daily Mail, skal klubben være villig til å tilby Hazard svært gode vilkår.

Nærmere bestemt vil midtbanemannens nye lønn bli på rundt to millioner kroner i uken. Totalt vil Hazard tjene rundt 500 millioner over fem år.

23-åringen vil med det bli Chelseas best betalte spiller.

Skulle Hazard bli belønnet med en slik kontrakt, er det også et tegn på at belgieren og manager José Mourinho igjen har funnet tonen, etter en litt turbulent periode sist sesong, der Mourinho åpnet kritiserte Hazard.

Og selv om Mourinho helt tydelig fortsatt ikke alltid er fornøyd med belgiernes defensive jobbing, har han også skrytt av Hazard økende innflytelse på laget.

Chelsea sikret nylig også en ny kontrakt for keeper Thibaut Courtois. Burvokteren skrev under på en seksårsavtale i forrige uke, mens stopper Gary Cahill også skal stå klar med pennen til å signere en ny kontrakt.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere