*Nettavisen* Sport.

- Vil gi Mourinho gigantlønn

Manchester City vil hente portugiseren tilbake til England.

11.11.08 15:32

Ambisjonsnivået i Manchester City er skyhøyt om dagen. Klubben har ikke fått noen god start i Premier League denne høsten, og allerede florerer ryktene om at manager Mark Hughes står i fare for å bli sparket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP/Scanpix

Ønsker Mourinho
Søndagens hjemmetap mot Tottenham skal ha gjort vondt verre. Og til tross for at klubbens styreformann, Khaldoon Al-Mubarak, avviser alle spekulasjonene rundt waliserens framtid, er nok tålmodigheten tynnslitt.

I tillegg skal også flere av lagets stjerner være misfornøyd med manageren. Den brasilianske trioen Elano, Jo og Robinho skal alle ha uttrykt mistillit til Hughes.

Tirsdag hevder den engelske tabloiden The Sun at City-ledelsen allerede har sett seg ut en erstatter for waliseren. Det er ingen ringere enn Inter-trener José Mourinho. Ifølge avisen skal det allerede ha vært kontakt mellom partene.

160 mill. i året
Portugiseren kommer imidlertid ikke på billigsalg, og det anslås at City må ut med svimlende 160 millioner norske kroner per år i lønnsutgifter for den karismatiske treneren.

Det største problemet er likevel at Mourinho sannsynligvis ikke ønsker å forlate Inter denne sesongen. Han har for tiden stor suksess i den italienske storklubben, og troner øverst i Serie A.

Spørsmålet er dermed om Manchester Citys eiere har tid til å vente sju måneder før de gjør utskiftninger i trenerteamet.

José Mourinho var sjef for Chelsea i perioden 2004-2007, og vant blant annet Premier League ved to anledninger. Han fikk sparken i september 2007, etter uenighet med klubbens eier, Roman Abramovitsj.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.