- Vil gi talentene denne muligheten til å lære

HVILER SPILLERE: Schalke kommer til å slippe til flere av reservene i Madrid.

HVILER SPILLERE: Schalke kommer til å slippe til flere av reservene i Madrid. Foto: Andres Kudacki (Ap / NTB scanpix)

Schalke har null håp om å slå Real Madrid.

Schalke-sjef Jens Keller har gitt opp håpet om avansement i mesterligaen etter 1-6-tap for Real Madrid hjemme. I tirsdagens returkamp vil han gi ungguttene sjansen.

Hjemme i Gelsenkirchen fikk Schalke kjørt seg mot et godt spansk lag. Ettersom tyskerne har lagt fra seg tanken om et mulig avansement allerede før returkampen i Madrid tirsdag, vil flere unge spillere få sjansen.

REALIST: Jens Keller vet at Schalke er sjanseløs på avansement. Foto: Andres Kudacki (Ap / NTB scanpix)

– Det er noen spillere som sliter med småskader, og de vil bli hvilt. Jeg har ikke veldig mange alternativer å rotere med, men jeg vil gi talentene denne gode muligheten til å lære, sa Keller etter lagets siste trening mandag.

– Dette er et skritt fremover for spillernes utvikling. Vi skal prøve å få til et bedre resultat enn sist. Vi har et ungt lag som kan lære mye av dette.

Tyskerne fikk etter 1-6-tapet for spanjolene også juling av Bayern München med 1-5 i Bundesligaen. De to lagene trekkes fram av Keller som favoritter til mesterligatittelen.

– Min mening er at Real Madrid og Bayern München kanskje er de aller sterkeste lagene i verden. Individuelt har de imponerende spillere. De er favorittene, sa Keller.

Også Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har bekreftet at Real Madrid vil benytte anledningen til å hvile sentrale spillere. Blant andre har spanjolen Alvaro Morata blitt lovet Karim Benzemas plass i startoppstillingen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.