- Vil ha Aquilani gratis

Foto: Paul Ellis / AFP

AC Milan ønsker ikke å bruke sin opsjon på Liverpool-spilleren.

24.05.12 22:11

Alberto Aquilani ble hentet av Rafael Benítez til Liverpool for store penger i 2009.

Den tidligere Roma-spilleren fikk det imidlertid ikke helt til på Anfield og hans første sesong ble preget av mange skader.

Da Benitez mistet jobben hos de røde, ble Aquilani sendt på lån. Først til Juventus, og så til AC Milan denne sesongen.

Bruker ikke opsjon
Hjemme i støvellandet har midtbanemannen gjort det greit, men han har ikke klart å overbevise Milan om å punge ut for hans tjenester.

Ifølge Liverpool Echo har Milans visepresident Adriando Galliani bekreftet at storklubben ikke ønsker å benytte sin opsjon på spilleren.

Den samme Galliani påpeker likevel at Milan er interessert i å forhandle med Liverpool, og komme fram til en billigere løsning.

De to klubbene var i utgangspunktet enige om en overgangssum på 6 millioner pund, om Milan ville benytte sin opsjon på 27-åringen.

- Vi kommer ikke til å bruke vår opsjon for å kjøpe Aquilani før den 31. mai. Men vi vil snakke videre med Liverpool i juni, sier Galliani.

- Vil ha ham gratis
Ifølge andre medier, som blant andre Sky Sports, skal Milan ha bedt Liverpool om å løse spilleren fra sin kontrakt, for å gjøre overgangen enklere.

Aquilani tjener rundt fire millioner pund i året hos Liverpool, og Milan tror dette er en utgift Merseyside-klubben gjerne vil kvitte seg med.

Om Aquilani signerer gratis for AC Milan vil han trolig kunne heve en lønning på rundt 2 millioner pund i året, mener Sky Italia å vite.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.