Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ikke ha Hangeland

Foto: Steve Woods (Scanpix)
Sist oppdatert:
Arsene Wenger avviser kontant at Brede Hangeland står på Arsenals ønskeliste.

Britiske medier har de siste dagene spekulert i at sjefen på Emirates Stadium skulle ha et ønske om å sikre seg Fulhams norske stopperkjempe. Tabloidavisen The Sun hevdet blant annet å vite at Wenger skulle være beredt til å legge drøye 50 millioner kroner på bordet for å sikre seg rogalendingen.

Også en annen Fulham-spiller, Jimmy Bullard, ble linket til Arsenal.

Avviste ryktene
Fredag ga Arsene Wenger et intervju til klubbens egen TV-kanal. Der ble han utfordret direkte på ryktene rundt Hangeland og Bullard. Franskmannen kunne ikke misforstås:

– Nei, kom det kontant på spørsmål om duoen er interessante navn for Arsenal.

Dermed florerer det ett rykte mindre rundt de norske landslagskapteinen fotballframtid. Hangeland har de siste ukene vært linket til en rekke klubber, og Fulham-manager Roy Hodgson har ikke lagt skjul på at han frykter å miste krumtappen i forsvaret.

Hangeland har imponert voldsomt i London-klubbens bakre rekker denne sesongen – og nylig ble han av storavisen Daily Mirror sammenliknet med legenden Bobby Moore. Det er ingen dårlig attest.

Intet Arsjavin-snakk
En spiller som derimot er aktuell for Arsenal, er russiske Andrej Arsjavin. Nylig bekreftet Wenger interessen for fjorårets EM-komet, men det gjenstår fortsatt før London-klubben er enig med Zenit St. Petersburg om en overgang.

Fredag ville Wenger snakke minst mulig om 27-åringen.

– Jeg synes ikke det er verdt å snakke om Arsjavin i øyeblikket, fordi vi ikke er i nærheten av å sikre oss ham. Han er en av spillerne vi vurderer, men er slett ikke den eneste, sa franskmannen.

På spørsmål om han fortsatt håper å få handelen i orden, svarte Wenger bekreftende. Samtidig understreket han at det finnes ulemper ved å hente russeren til Emirates.

– Han kan for eksempel ikke spille mesterliga. Kommer han hit nå, har han kanskje 15-16 kamper å spille før årets sesong er slutt. Fire, fem, seks eller kanskje ti av dem går med til å tilpasse seg, sier Wenger. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!