RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ikke overta Newcastle

Sist oppdatert:
Alan Shearer (35) benekter at han er mannen som skal føre Newcastle videre etter at Greame Souness torsdag fikk sparken fra klubben.

- Det er dette som er klubben min, jeg vil alltid være hvit og svart. Men her og nå kan jeg fortelle at jeg ikke vil bli den nye manageren. Tiden er ikke rett - verken for meg eller for Newcastle, sier han til The Sun fredag.

Han fortsetter:

- Jeg tenker bare på hva som er best for Newcastle. Og akkurat nå vil ikke Alan Shearer være den beste manageren.

35-åringen har sympati for den tidligere manageren Graeme Souness.

- Graeme jobbet sokkene av seg for at ting skulle gå bra. Men han ble hindret av en forferdelig skadesituasjon som ingen klubb kunne håndtert.

Det var den tidligere stjernespilleren Chris Waddle som lanserte Shearer som en bra mann til å overta på St. James' Park.

- Alan har vart i gamet lenge. Å være manager blir noe annet, men det er mange som har klart overgangen. Alt handler om å ha spillernes respekt, sa Waddle til BBC Five Live torsdag.

Fra før av er det kjent at Alan Shearer vil fungere som assistent for Glenn Roeder mens klubben jobber med å finne en permanent erstatter for Souness.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere