RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ikke skje hver gang

Foto: Clive Mason / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Thierry Henry forsøker å dempe forventningene til ekstatiske Arsenal-fans.

Det er få spillere forunt å score 226 mål for én og samme klubbe, men Thierry Henry gjorde det for Arsenal fra 1999 til 2007.

Mandag kveld kom mål nummer 227, bare ti minutter etter at 34-åringen kom inn for Marouane Chamakh i sitt comeback for Arsenal - klubben der Henry skapte seg et navn som en av de største stjernene på fotballhimmelen.

Henry scoret på typisk Henry-vis: Et smart løp ble oppdaget av Alexandre Song, Henry brukte første ballberøring til å få kontroll over lærkula og den andre til å bredside ballen i mål ved bortre stolpe.

Dagen etter advarer han fansen mot å ha for store forventninger til ham.

- Jeg vet at jeg scoret, men det vil ikke skje hver gang jeg spiller. Jeg vet ikke om løpet mitt var intelligent eller ikke, men det er spillestilen min. Jeg skal forsøke å bidra med det jeg kan. En annen gang vil det kanskje ikke være godt nok, men jeg vil alltid gjøre mitt beste, sier Henry til Arsenal Player ifølge Sky Sports.

Mandagens mål holdt til å sikre Arsenal avansement til fjerde runde av FA-cupen. Det var en eventyrlig start på comebacket, som i første omgang vil være kortvarig. Henry er utleid fra New York Red Bulls i to måneder.

Thierry Henry har for lengst understreket at han ikke har kommet tilbake til Arsenal for å spille helterollen.

- Jeg elsker klubben. Jeg sier det så ofte. Vi er ikke her for å gjenta historien. Jeg bare elsker klubben og sånn er det. Hvis sjefen trenger med i 30 sekunder eller et minutt, hvis han ikke trenger meg, det spiller ingen rolle, jeg vil bare forsøke å bidra i garderoben. Jeg er her for å være en av spillerne, å hjelpe laget og det er det, sier Henry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere