*Nettavisen* Sport.

- Vil marsjere helt til Moskva

Foto: AFP PHOTO/JAVIER SORIANO (Scanpix)

Owen Hargreaves er overbevist om at Manchester United kan gå helt til topps i Mesterligaen.

19.09.07 11:01

Midtbanespilleren løftet Mesterliga-trofeét med Bayern München i 2001. Nå satser Hargreaves alt på gjøre det samme med sin nye klubb i Moskva i mai nest år.

DIREKTE KLOKKEN 20.45: Sporting Lisboa - Manchester United

- Den gruppen av individuelle talenter vi har her i United er større enn det vi hadde i Bayern München da vi vant Mesterligaen, sier Hargreaves til Manchester Evening News.

Den engelske landslagsspilleren står over Manchester Uniteds åpningskamp mot Sporting Lisboa i gruppe F onsdag kveld på grunn av en skade.

Men spilleren som kostet United rundt 230 millioner kroner i overgangssum da han ble hentet i sommer ser frem til Mesterligaeventyret starter.

- Vi spiller offensiv, attraktiv fotball i Manchester United. Og det er det vi hele tiden ønsker, sier han.

Attraktiv angrepsfotball
Og kommer med følgende melding til fansen:

- Vi vil hele tiden forsøke å spille attraktiv fotball og jeg er sikker på at vi kommer til å oppnå ekstrem suksess i Mesterligaen.

Han er fullstending klar over at kampen om Mesterliga-troféet denne sesongen kanskje er hardere enn noen gang tidligere.

- Det er noen fantastiske lag med i turneringen. Det blir vanskeligere enn noen gang tidligere. Men alle engelske lag som deltar har sjansen til å vinne. Og så har du jo Inter, AC Milan, Barcelona og Real Madrid. Spesielt Real Madrid ser denne sesongen ut til å ha blitt mye bedre, mener engelskmannen.

26-åringen nøler imidlertid ikke med å utpeke favoritten.

- Manchester United er den store favoritten. De andre som kan vinne er Barcelona, Real Madrid og regjerende mester AC Milan, slår Hargreaves fast.

- Gleder meg til fortsettelsen
Hargreaves, som på grunn av skadeproblemer kun har spilt tre kamper for sin nye klubb etter overgangen fra Bayern München i sommer, mener Uniteds fremste styrke er bredden i troppen.

- Vi har fremdeles ikke startet en kamp med vårt antatt beste mannskap og jeg gleder meg ekstremt til fortsettelsen. På vegne av klubben og fansen, sier han optimistisk.

En annen grunn til optimisme for Hargreaves er at Wayne Rooney er tilbake i troppen som møter Sporting Lisboa. Stjerneskuddet har mistet de fem siste kampene på grunn av bruddet i foten han pådro seg i Premier League-åpningen mot Reading 12. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.