- Vil møte United i Champions League

Foto: Scanpix / Svein Ove Ekornesvaag

Ole Gunnar Solskjær har allerede kommet langt i planleggingen til neste sesong.

31.10.11 09:24

MOLDE - GODSET 2-2:

AKER STADION (Nettavisen): Midt i den elleville feiringen av klubbens første seriegull på balkongen til Hotell Alexandra, sto Molde-manager Ole Gunnar Solskjær igjen alene inne i middagssalen – og snakket om neste sesong.

- Jeg vil vinne igjen neste sesong, sier Solskjær og minner i slike uttalelser mye om vinnerinstinktet til sin gamle sjef, Sir Alex Ferguson.

Rolig feiring
I likhet med sin gamle sjef, dro Solskjær tidlig fra gullfesten. Tre minutter etter midnatt møtte Nettavisen Ole Gunnar Solskjær og hans kone Silje Lyngvær, hånd i hånd på veg ut av Hotell Alexandra.

- Det blir en rolig feiring på meg. Jeg må hjem og legge meg, siden ungene skal opp tidlig i morra, forteller Solskjær Nettavisen.

Les også: Tror Solskjær ender i Premier League

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Etter seriegull i første forsøk som trener for Molde fotballklubb, ønsker ikke United-legenden at feiringen skal være særlig langvarig.

- Spillerne skal få kose seg i kveld. Det har de fortjent, men jeg håper de bruker ferien på å tenke over hvordan det vil være å få spille i Champions League.

For Solskjærs planer stopper ikke med seriegull i Norge. Han vil inn i gruppespillet i Champions League, og gjerne møte sin gamle og mektige klubb, Manchester United.

- Det hadde vært spesielt både for meg og spillerne. Det hadde vært veldig spesielt å møte sjefen som motstander, sier Solskjær.

Vil hente spillere
Han avslører at han vil ha en sterkere stall til neste sesong med tanke på Champions League-spill.

- Jeg vil ha to eller tre nye spillere, men de må være de rette typene. Jeg vil kun ha spillere som vil vinne igjen neste år, sier Solskjær.

Solskjær insisterer på at han vil bli i Molde i flere år framover, selv om det har blitt spekulert i at klubber som Blackburn og Portsmouth ønsker han som ny trener.

- Jeg har planer om å bli i klubben i mange år, men det er ingenting som er uaktuelt, sier Solskjær.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.