- Vil slite med å beholde sin nye stjerne

HARD KONKURRANSE: Ronny Deila må vente seg hard konkurranse fra andre klubber om John Guidettis signatur.

HARD KONKURRANSE: Ronny Deila må vente seg hard konkurranse fra andre klubber om John Guidettis signatur. Foto: (All Over Press)

Ronny Deila får trolig hard konkurranse om sin nye stjernespiss.

Svenske John Guidetti har vist seg å bli en svært viktig spiller for Ronny Deila i Celtic etter at han kom til klubben på lån fra Manchester City tidligere i år.

Guidetti er for øyeblikket toppscorer i den skotske ligaen med sine fem mål på syv kamper, og Deila har allerede gitt utrykk for at han ønsker å gjøre overgangen permanent.

Det kan imidlertid bli vanskelig for skottene.

Ifølge svenske Expressen er nemlig en rekke klubber interessert i å signere den 22-åringen etter hans lovende start i den skotske ligaen.

Avisen hevder at kun på de siste ti dagene skal ti klubber ha gitt beskjed om at de er interessert i Guidetti.

22-åringen imponerte allerede Fotball-Europa med sine 20 mål på 23 kamper for Feyenoord i 2012, men sykdom skapte senere problemer for unggutten.

Svensken måtte gjennom flere mislykkede låneopphold, før han nå altså igjen har begynt å finne veien til mål.

Denne uken ble han også belønnet med en plass i Sveriges landslagstropp som skal møte Montenegro i EM-kvalifiseringen 15. november.

Først skal han imidlertid i aksjon for Celtic som møter Aberdeen borte førstkommende søndag.

Etter en noe skuffende sesongstart ligger Ronny Deilas menn på en tredjeplass i ligaen. Celtic har riktignok én kamp mindre spilt enn de andre topplagene, og vil med seier i den gå helt til topps i ligaen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.