RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Vil stoppe Quaresma

Sist oppdatert:
Hulls Kevin Kilbane vil gi Riccardo Quaresma en vanskelig debut.

Da portugiseren Ricardo Quaresma ble hentet til Chelsea på overtid i overgangsvinduet i januar, var det med et håp om at han skal bli blåtrøyenes nye redningsmann.

Chelsea har sakket akterut i gullkampen i Premier League den siste tiden, og Luis Felipe Scolari har nok et håp om at Quaresma skal bidra til å reise kjerringa etter en tung periode den siste tiden.

- Nytt tilskudd på listen
Men når Chelsea lørdag møter Hull har Kevin Kilbane som målsetting å stikke kjepper i hjulene til stjernen, som er på utlån fra Inter - dersom portugiseren slipper til på banen, vel å merke.

- Å spille mot Chelsea betyr at man møter spillere i verdensklasse og han er bare et nytt tilskudd til den listen. Forhåpentligvis klarer jeg gjøre jobben min godt nok til å hindre ham i å ha noen stor innvirkning på kampen, sier den irske venstrebacken til Setanta.

Men Kilbane erkjenner at det vil bli en stor utfordring for Hull å tukte Chelsea på Stamford Bridge.

- Å møte Chelsea borte vil bli veldig tøft for oss. De har vært et av de dominerende lagene de siste årene og er en konstant trussel.

- Har troen
- Du kan aldri avskrive dem, selv om de i perioder ikke har imponert denne sesongen. De har så mange gode spillere, og de er alle kapable til å bli matchvinnere. Hvis én spiller ikke har dagen, så har de en haug med internasjonale stjerner på benken som kan brukes.

Men Kilbane har definitivt ikke resignert på forhånd.

- Vi vet det vil bli vanskelig å reise hjem med poeng, men man må tro på at det er mulig. Forhåpentligvis kan vi gjøre det bra nok til å få et godt resultat.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere