*Nettavisen* Sport.

- Vil stoppe Quaresma

Foto: AFP/Scanpix

Hulls Kevin Kilbane vil gi Riccardo Quaresma en vanskelig debut.

07.02.09 10:32

Da portugiseren Ricardo Quaresma ble hentet til Chelsea på overtid i overgangsvinduet i januar, var det med et håp om at han skal bli blåtrøyenes nye redningsmann.

Chelsea har sakket akterut i gullkampen i Premier League den siste tiden, og Luis Felipe Scolari har nok et håp om at Quaresma skal bidra til å reise kjerringa etter en tung periode den siste tiden.

- Nytt tilskudd på listen
Men når Chelsea lørdag møter Hull har Kevin Kilbane som målsetting å stikke kjepper i hjulene til stjernen, som er på utlån fra Inter - dersom portugiseren slipper til på banen, vel å merke.

- Å spille mot Chelsea betyr at man møter spillere i verdensklasse og han er bare et nytt tilskudd til den listen. Forhåpentligvis klarer jeg gjøre jobben min godt nok til å hindre ham i å ha noen stor innvirkning på kampen, sier den irske venstrebacken til Setanta.

Men Kilbane erkjenner at det vil bli en stor utfordring for Hull å tukte Chelsea på Stamford Bridge.

- Å møte Chelsea borte vil bli veldig tøft for oss. De har vært et av de dominerende lagene de siste årene og er en konstant trussel.

- Har troen
- Du kan aldri avskrive dem, selv om de i perioder ikke har imponert denne sesongen. De har så mange gode spillere, og de er alle kapable til å bli matchvinnere. Hvis én spiller ikke har dagen, så har de en haug med internasjonale stjerner på benken som kan brukes.

Men Kilbane har definitivt ikke resignert på forhånd.

- Vi vet det vil bli vanskelig å reise hjem med poeng, men man må tro på at det er mulig. Forhåpentligvis kan vi gjøre det bra nok til å få et godt resultat.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag