RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil vise det samme som i Tippeligaen

Sist oppdatert:
Martin Ødegaard om landslagssjansen.

Tirsdag ble det klart at Martin Ødegaard (15) er tatt ut i den norske landslagstroppen som møter De forente arabiske emirater neste uke.

Kampen spilles i Stavanger og troppen består hovedsakelig av spillere fra den norske Tippeligaen. Tyskland-proff Rune Jarstein er også hentet inn.

Ødegaard har tatt Tippeligaen med storm denne sesongen og imponert stort. Til tross for sin unge alder, har han taklet nivået utmerket så langt.

Han håper å gjøre det samme for Norge.

- Jeg skal gjøre mye av det samme jeg har vist i Tippeligaen. Jeg ønsker å vise meg fram på samme måte, sier Strømsgodset-spilleren til NTB onsdag.

- Det er litt overraskende at jeg ble tatt ut, men jeg er glad og stolt.

15-åringen er nok den eneste på det norske landslaget som kombinerer livet som fotballspiller med å gå på videregående skole.

Han er klar på at også skole er en viktig del av tilværelsen.

- Fotball vil alltid være det viktigste for meg, men skole er også viktig. Jeg må ha noe å falle tilbake på, så jeg må få med meg begge deler, sier han.

- Men fotball er viktigst, legger han til.

Akkurat nå er imidlertid Ødegaard, som så mange andre rammet av den pågående lærerstreiken. Det synes fotballkometen er helt greit.

- Det er streik, så nå går det veldig bra med skolen, sier han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere